Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 18 » «Тайм» (Львів) – «Планета-Міст» (Київ) – 4:1 (1:1)
15:12
«Тайм» (Львів) – «Планета-Міст» (Київ) – 4:1 (1:1)

«Тайм» (Львів) – «Планета-Міст» (Київ) – 4:1 (1:1)

Голи: Легчанов (9, 27), Павленко (40, 40) – Задорожний (15)

«Тайм»: Кардаш (Іваняк, 16) – Чепорнюк, О.Бондар, Д.Бондар, Павленко – Кондратюк, Якунін, Легчанов, Овсянніков

«Планета-Міст»: Раєвський – Косенко, Шайтанов, Дяк, Шуст – Москалюк, Шевченко, Задорожний, Чернієнко – П.Корнійчук, Мельник

Попередження: Овсянніков (19) – Раєвський (9), Мельник (19), Шуст (19), Шевченко (38)


Перемога львівського «Тайму» з рахунком 4:1 над київською «Планетою-Міст» ще більше наблизив львів’ян до золотих медалей футзального чемпіонату України.

Львівський «Тайм» розпочав по-чемпіонськи. Але таким (явна перевага львівських футзалістів) виявився тільки старт поєдинку. Шалений натиск господарів призвів до того, що уже на 9-ій хвилині кияни заробили 6 фолів, і Легчанов реалізував таку перевагу. До цього той же Легчанов влучив у стійку воріт, кілька нагод відзначитися мали Чепорнюк, Олександр Бондар, Павленко, Кондратюк.

Однак заспокоєння на малому досягненні зіграло з львів’янами злий жарт. Одна з небагатьох контратак київських футзалістів закінчилася тим, що Задорожний, який отримав м’яч поблизу воротарського майданчика господарів, спокійно розвернувся і пробив повз голкіпера Карадша – воротар явно прогавив момент.

До речі, після наступних невпевнених дій Кардаша вирок не змусив себе чекати. Станіслав Гончаренко посади кіпера на лаву запасних і випустив замість нього Іваняка.

А кияни посміливішали. І гра стала значно цікавішою, з моментами біля обидвох воріт. Однак найвигідніші нагоди вивести львівську команду вперед втратили Легчанов (не забив дабл-пенальті з десятиметрової позначки, а через кілька хвилин влучив у штангу) та Якунін (вище воріт).

У другому таймі гострота не зникла. Невелика перевага у господарів і непогані контр випади «Планети-Міст». Та все ж клас дався взнаки. Після проходу лівим флангом і прострілу у штрафний майданчик найрозторопнішим там був Легчанов, який у падінні вколотив м’яч у сітку, – 2:1.

І пішла «заруба». Пристрасті закипіли до такого ступеня, що на майданчику ледь не побилися Шуст і Овсянніков. Обійшлося лише жовтими картками обидвом футзалістам. Проте Шуст на цьому не заспокоївся і на 33-ій хвилині відверто зрубав Овсяннікова – арбітри чомусь пошкодували гравця «Планети-Міст», який цілком заслуговував на вилучення.

Міг покарати за грубість гостей найкращий гравець матчу Легчанов, однак його потужний постріл зі штрафного відбив воротар, в наступній же атаці лише рикошет від захисника після удару того ж таки Легчанова врятував гостей від гола.

На 37-ій хвилині хорошу можливість збільшити рахунок втратив Кондратюк. Наприкінці гри львівські футзалісти притиснули суперника і таки досягли свого, коли п’ятим гравцем на майданчик вийшов Косенко. Двічі гостей за неуважність покарав бомбардир Павленко, який хоч загалом провів і не найкращу свою гру, але довів збільшив бомбардирський залік до 29-ти голів. Схоже, у списку голеадорів його вже не наздогнати.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/18042009-tajm_cim_blizce_do_cempionstva_tim_vazce

Просмотров: 809 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz