Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 17 » “Енергія” – “Кардинал” – 0:5 (0:2)
00:47
“Енергія” – “Кардинал” – 0:5 (0:2)

“Енергія” – “Кардинал” – 0:5 (0:2)

Голи: Багряк (5), Волянюк (7, 33), Лаба (25), Данилюк (38, дабл-пенальті)

Нереалізовані дабл-пенальті (10-метрові): Танський (27, 29), Волянюк (33), Яцишин (34)

“Енергія”: Пітуля – Хіреш, Струк, Кузь, Писько – Федюк, Хлюбко, Онищук, Близнак

“Кардинал”: Русецький – Яцишин, Волянюк, Баландюх, Брожко – Лаба, Танський, Данилюк, Багряк – Цибик

Попередження:Хіреш (21), Федюк (21) – Танський (13), Лаба (20)

Арбітри: Король (Донецьк), Проць (Дрогобич)


Чемпіон України з футзалу 2007-го року “Енергія” у львівському дербі ганебно програла аутсайдеру чемпіонату “Кардиналу” (0:5).

І хто б міг подумати ще кілька місяців тому, що “Енергія”, яка у першому колі буквально розтрощила “кардиналівців” 7:0, у другій частині чемпіонату так безвольно “злиє воду”. Якщо б хтось прогнозував щось подібне – засміяли б.

Але часи змінюються. Цього дербі після вимушеного омолодження “енергетичного” колективу чекали як найрівнішого у Львові (“Тайм” – явний фаворит, “ТВД” – явно другий у Львові, а от нова “Енергія” з “Кардиналом” ще нібито могли поборотися). Але матч у залі СКА показав, що “енергетики” зовсім не готові до футзальної еліти.

Багато браку у передачах, гра без характеру, відсутність ігрової дисципліни – ось характеристики сьогоднішньої “Енергії”. Схоже, молоді хлопці після кількох відносно вдалих матчів, але за відсутності перемог, таки опустили руки. Тим більше, лідер колективу Андрій Федюк (чи не єдиний зі старої переможної гвардії) не приховує в інтерв’ю, що в такій “Енергії” деградує.

Помилявся і Федюк, і його менш досвідчені партнери. І ще мусять дякувати “зелено-білі”, що “кардиналівці”, у яких, незважаючи на останній рядок турнірної таблиці, з мотивацією все гаразд, не зробили рахунок двозначним. У другому таймі “Кардинал” пробивав одразу 5 десятиметрових, з яких реалізував тільки один.

“Кардиналівці” серйозно налаштувалися на матч, володіли ініціативою і перемогли заслужено. Могли забити і більше. Головне, що своєю активністю вони вимушували суперників помилятися. Махнув повз м’яча ногою воротар Пітуля, і Багряк закотив його у порожні ворота – 1:0. Втратив м’яч у центрі майданчика Кузь, і Волянюк самотужки за рахунок стрімкого рейду розібрався у ситуації – 2:0.

А коли на перших секундах другого тайму Хіреш і Федюк сфолили і отримали по жовтій картці, все стало зрозуміло – дисципліна в “енергетиків” кульгала на дві ноги. Стояли, як вкопані, Кузь і Писько, а Лаба пробив у нижній кут – 3:0. Далі Волянюк гарним ударом з розвороту забив четвертий гол.

Ну, і серія десятиметрових розвеселила трибуни. Ні Танському (двічі не влучив у ворота), ні Волянюку, ні Яцишину пробити Пітулю з 10-ти метрів не вдалося. Аж поки до позначки не підійшов капітан “Кардиналу” Данилюк і не встановив остаточний рахунок поєдинку.

Разом із сиреною Цибик вшосте спрямував м’яч у ворота “Енергії”, однак арбітри визначили одне з двох: або час уже вийшов, або з “Енергії” досить

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/16042009-futzal_use_zminilos_kardinalno
Просмотров: 908 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz