Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 10 » Максим Павленко: «Зробив в житті чимало помилок…»
00:29
Максим Павленко: «Зробив в житті чимало помилок…»
В понеділок 6 квітня о 15.30 на сайті http://www.prosport.lviv.ua на запитання уболівальників відповідав кращий бомбардир чемпіонату України з футзалу, гравець львівського „Тайму" Максим Павленко. Про що запитували уболівальники, і якими були відповіді лідера нашої команди читайте далі.

 

1 shef: Чи до снаги Тайму виграти і чемпіонат і кубок , чи можливо краще сконцентрувати всі сили на завоювання першого місця в чемпіонаті ?
Максим Павленко: Усім доброго дня!!! Я готовий відповісти на ваші питання.
Перед нами поставлено максимальні завдання, тому ми не розділяємо цих турнірів.

2 shef: Хто ви по спеціальності , де навчались і чим плануєте займатись після закінчення карєри ?
М.П.: Через тиждень здаватиму державний іспит. Навчаюся в Києві, в Українському державному університеті фізичного виховання та спорту. Спеціальність тренер з футболу. А чим буду займатися по завершенні кар'єри ще не знаю. Сподіваюся що кар'єру завершу не швидко.

3 Гость: Ви зараз найкрарщий бомбардир чемпіонату. Проти кого, із захисників оборонного плану вам найважче грати?
М.П.: Двох можу виділити: Раміс Мансуров та Тарас Шпичка. Обоє добре вміють обирати позицію, жорстко грають у відборі.

4 Знаючий: Який матч для вас найпамятніший в карєрі?
М.П.: Матч проти запорізького "Запоріжкокс" у 1999 році, коли вперше у складі "Інтеркасу" здобув звання чемпіона України.

5 Іра: Розкажіть, будь ласка, про якісь курйози, повязані із футзалом…
М.П.: Один пригадав… Рік тому я у складі казахського "Актюбрентген" грав в Сербії. Ми "награли" комбінацію, що була пов'язана із зоною заміни. Захисник, віддавши пас, відразу ж сідав на лаву запасних, а з іншої сторони зони заміни вибігав інший гравець. Футзалісти сербської команди двічі, а то й тричі зупинялися і не могли зрозуміти, що коїться на майданчику.

6 Cуворий: Чому українських футзалістів не запрошують в топ-чемпіонати Європи?
М.П.: Чому не запрошують? Навпаки… Російський чемпіонат один із найсильніших у Європі, там грають Олексій Попов, Сергій Корідзе, Олексій Кудлай, Сергій Ситін. З усіма, до слова, підтримую стосунки і завжди за них уболіваю.

7 Олег: Чим малюнок гри "Інтеркасу" відрізняється від "таймівського"?
М.П.: Вимоги у Станіслава Олександровича Гончаренка після приходу в "Тайм" не змінилися. Як і в "Інтеркасі, у "Таймі" він ставить максимальні завдання, це стовідсоткова віддача на тренування та жорстка дисципліна.

8 гость : Тайм нуждаеться в уселение?
М.П.: Від сильного гравця, який добре вміє відбирати м'яч чи забивати голи, жодна команда не відмовиться.

9 Володимир, фан: Вам не пропонували коли-небудь здати гру? Чи хтось вас і ваших партнерів стимулював в матчах із іншими командами?
М.П.: Жодного такого випадку не було. Мені завжди щастило грати в командах, які ставлять завдання здобути лише перше місце.

10 Олег: В мене ще одне питання: якщо ви поїхали в Казахстан, вочевидь, там суттєво була більша зарплата,аніж вам пропонували в Україні. Наскільки більше футзалісти отримують в Казахстані?
М.П.: Зараз заробітки вирівнялися, але три роки тому середня зарплата футзаліста в Казахстані були втричі більша, аніж в Україні.

11 Олег: Чим, окрім довгих виїздів та нестандартних майданчиків запам'ятався Казахстан?
М.П.: В Казахстані дуже доброзичливі люди, в них своєрідна культура. Країна із дуже великими степами, можна довго їхати потягом, і у вікні не побачити жодного дерева.

12 Оля: Максим, розкажіть як ви сприйняли пропозицію про перехід в "Тайм", чи задоволені переходом і як сприйняла це ваша сімя?
М.П.: Відразу зазначу, переходом в "Тайм" я дуже задоволений. З дружиною завжди раджусь, але вирішальне слово, за мною. Хоча переїздом до Львова моя сім'я залишилася задоволеною.

13 юрко: Максим чому твій син більше схожий на Діму Бондаря, аніж на тебе?
М.П.: Єдина спільна риса мого сина із Дімою Бондарем — вони обоє правші, а я шульга. :)

14  asandrasey: Максим,большое спасибо за великолепный футбол в каждом матче!
И,намерены ли вы продолжать футбольную карьеру в клубе "Тайм"(Львов)?
Желаю победы в следующем матче с клубом "Шахтёр"!
С уважением Андрей,город Киев))))
М.П.: Дякую за побажання, обіцяємо вас не розчарувати.

Контракт закінчується лише через рік, тоді і буду думати, що робити далі. Наразі ж думок покинути "Тайм" в мене не виникало. Головне, аби в поглядах із керівництвом була єдність.

15 Taras: Максим, для начала огромное спасибо за классный футзал! Что касается вопроса. Максим, пролейте, пожалуйста, свет на то, почему Вы не играете за сборную страны. Те аргументы, которые дает Геннадий Лисенчук на столько смешны, что на них не стоит даже обращать внимание. Совершенно очевидно, что причинами не является профессионализм , лидерские качества, умение играть на всех позициях, читать игру лучше соперника и еще многих качеств, которыми Вы обладаете. Понятно что причиной является какой то момент в отношениях с Личенчуком. Если не секрет, скажите пожалуйста в чем собственно дело? Потому что смотреть на постоянную деградацию из года в год нашей сборной просто обидно!
М.П.: В Геннадія Лисенчука є власне бачення футзалу. Чому я не підходжу під його тренерську концепцію, навіть не замислювався. Я є гравцем "Тайму", повинен приносити користь своїй команді. Якщо запросять у збірну, буду викладатися на усі сто відсотків у "синьо-жовтій" футболці. А якщо не запрошують, значить в мені наставники не бачать потреби.

16 бруклин: Максим,как считаете,почему в шахтере не сложилось?
М.П.: В "Шахтарі" не склалося через те, що особисті інтереси ставив вище за командні. Дозволяв собі готуватися до ігор та тренувань, як мені заманеться, а не так, як потрібно. Зробив в житті чимало помилок, на щастя, зумів зробити правильні висновки і більше не помиляюся.

17 Гість: Доброго дня, Максим. Скажіть, як Ви починали свою карєру футзаліста і чому саме футзал?
М.П.: В футзалі із 1996 року. З цим видом спорту мене познайомив друг - Микола Костенко. Він був гравцем "Інтеркасу", Микола привів мене в цю команду, яку тоді очолював Володимир Шестаков. Але моє становлення як футзаліста відбулося завдяки Станіславу Гончаренко.

18  Едік: Чому не організовуються поїздки на виїзні поєдинки за участю Тайму…на мою думку такій команді необхідна додаткова підтримка з тилу для вирішення серйозних завдань???маю на увазі хоча б окремі поєдинки які мають чимале значення для команди…??та і пора б такій команді з таким підбором виконавців подумати просвій фан-клуб взявши приклад з харківського Локомотива…???як вважаєте??))
М.П.: Це питання радше до керівництва клубу. Можу запевнити, що підтримка уболівальників для нас дуже важлива, тож, якщо знайдуться ініціативні люди і організують фан-клуб, гравці "Тайму" будуть лише дуже вдячні за це.

19  локо: есть ли в планах тайма открытие своей дюсш…как считаете почему Россия так далеко убежала впереди нас в развитие…сам занимаюсь футзалом..и знаю что в Россие уже даже не толькодублеры ездят по всей стране ииграют между собой за день передигрой основы???а еще й молодежные составы ездят по всей стране…пора бы нам уже хотябы резервные команды всем делать…???
М.П.: З вами повністю погоджуюся. Але не варто забувати, що в Росії значно більше багатих людей, аніж в Україні, які власні кошти вкладають у футзал. Окрім, того чимало російських команд існує завдяки бюджетним коштам.

Керівництво "Тайму" зробило велику справу, зібравши такий потужний склад гравців. Сподіваюся, діти почнуть займатися футзалом й з часом в нас буде сильна ДЮСШ, яка буде на провідних позиціях в Україні.

Усім дякую за питання. Вболівайте за "Тайм"
 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/177/3/

Просмотров: 900 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz