Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 8 » «Тайм» – «Шахтар» – 3:2 (1:1)
23:40
«Тайм» – «Шахтар» – 3:2 (1:1)

«Тайм» – «Шахтар» – 3:2 (1:1)

Голи: О.Бондар (15), Якунін (28, 33) – Камеко (2), Фумаса (33)

«Тайм»: Іваняк – Москвін, Овсянніков, Якунін, Легчанов – О.Бондар, Д.Бондар, Павленко, Кондратюк

«Шахтар»: Сухомлинов – Камеко, Юнаков, Ткаченко, Мірошник – Мансуров, Ромаріо, Тіаґу, Фумаса – Шувалов

Попередження: Іваняк (13)

Арбітри: В.Дараган, С.Гроховецький (обидва – Київ)

Домашня перемога 3:2 у матчі «Тайм» – «Шахтар» робить незначними фаворитами півфінальної пари Кубка України з футзалу саме львів’ян.

Найцікавіший, найдраматичніший (а в підсумку і найкумедніший) епізод виник на останній секунді (!) гри. «Гірник» Фумаса проривався до воріт львівської команди, і «таймівець» Овсянніков збив його, здавалося б, разом із сиреною. На табло у графі часу, що залишився до завершення гри, нулі. Донеччани вимагають права на пробиття штрафного, львів’яни таке право заперечують, мовляв, час вийшов.

Тривалі суперечки, в яких беруть участь ледь не всі присутні на лавах запасних, завершуються тим, що арбітри, порадившись з інспектором, таки дають гостям останній шанс, попередивши, що на нього є менше секунди. Однак Шувалов, який до цього просидів усю гру серед запасних, маючи в резерві усього кілька десятих секунди, вирішив… розігрувати м’яч, чим викликав сміх на трибунах.

А загалом, матч пройшов за переваги львівської команди. Проте першими забили гості з Донецька. Вже перший удар матчу виявився результативним. Ткаченко накинув м’яч у штрафний майданчик, а Камеко ефектно в падінні пробив у дальній кут.

«Таймівці» зрівняли рахунок після прострілу Кондратюка, на який відгукнувся Олександр Бондар – 1:1.

У другій половині зустрічі характер матчу не змінився. Львів’яни грали першим номером, більше атакували і відповідно створювали моменти, а донеччани діяли на контратаках, які теж подекуди були небезпечними. Вийти вперед господарі змогли завдяки стандарту, гарно розіграний штрафний Легчановим і Якуніним втілився у гол останнього – 2:1.

І вирішальною у матчі стала 33-тя хвилина, на якій несподівано «заснули» воротарі обидвох команд. Спочатку «таймівець» Іваняк «проспав» удар Фумаси – 2:2. А потім його колега з протилежних воріт Сухомлинов не сподівався, що Якунін, стрімко пройшовши правим флангом, наважиться на удар з гострого кута – 3:2.

Хороші моменти виникали і в «Тайму», і в «Шахтаря», більше їх було у господарів. Але рахунок не змінився. Тепер фіналіст з цієї пари визначиться у Донецьку. «Гірникам» потрібно ліквідовувати гандикап в один м’яч.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/08042009-minimalnij_gandikap_na_korist_tajmu


Просмотров: 831 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz