Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 4 » "УРАГАН" - ТВД. ПІСЛЯМОВА
10:51
"УРАГАН" - ТВД. ПІСЛЯМОВА

Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер ТВД:
- Для вболівальників цей матч вийшов дуже цікавим і багатим на голи. Гра видалась дуже напруженою. Кожна команда добре прорахували усі ходи суперника, маючи і запасні варіанти. Обидва суперники показали сьогодні досить цікаву і змістовну гру, але "Ураган" виглядав сильніше і використав свої моменти сповна. Івано-франківська команда була фартовішою і заслужено здобула свої три очки.

У нас же, як я помітив, після приїзду зі збірної, як правило, виникає певний дисбаланс. Видно, що хлопці працюють у різнобій. І коли ми потрапляємо на добре зорганізовану команду, це знову ж таки дається взнаки, при чому вже не перший раз. Вважаю, через це ми і не змогли здобути очки в Івано-Франківську.

Все одно, будемо намагися до кінця поборотися за третє місце, хоча після сьогоднішньої поразки шансів на це стало менше. Тим паче, серед команд, які претендують на "бронзу" ми маємо трішки гірший календар від головних конкурентів. Але і з "Шахтарем", і потім з "Таймом" гратимо на перемогу.

- Хто на вашу думку у підсумку стане чемпіоном України?
- На 99%, думаю, "золото" візьме "Тайм". Вони зараз на ходу, і зважаючи на досить сприятливий календар, вже не віддадуть перше місце. А перевагу в Кубку України віддав би донецькому "Шахтарю".

- Як тренер збірної України, що можете сказати про "ураганівця" Євгена Валенка, який дебютував в національній команді?
- Валенко - це той гравець, якого потрібно награвати у збірній. На майданчику діяв досить добре, дуже цікавий виконавець. У першій грі відбору з Андоррою ми його випустили на майданчик у другому таймі, і Євген себе непогано зарекомендував, тобто претензій у тренерського штабу по грі до нього взагалі не було. А в наступних матчах довірили місце у складі більш досвідченим гравцям. Впевнений, що Валенко ще багато допоможе нашій збірній, якщо буде працювати над собою з подвійною енергією.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Сьогодні на майданчику зійшлися дві рівні команди. Можливо, нам трохи більше пощастило, але ж це - футбол. У першому таймі ми зіграли дуже добре, реалізували ледь не всі свої моменти, але за рахунку 5:1 трохи заспокоїлись, за що поплатились другим пропущеним м'ячем. Після перерви темп гри не змінився, але ТВД епізодично перехоплював ініціативу і діяв гостріше, чим заставив вболівальників трохи похвилюватись. Найголовніше, ми перемогли. Можу тільки подякувати всім хлопцям за гру, а також вболівальникам "Урагану" за шалену підтримку.

Цей результат є позитивним для нас у подальшій боротьбі за якомога вище місце у турнірній таблиці, аніж шосте, яке ми займаємо наразі. Дві найближчі гри ми проводимо вдома. До 8 квітня гравці отримають відпочинок, після чого будемо готуватись до матчу з МФК "Рівне". Потім знову наступить невелика перерва, а 9 травня "Ураган" прийматиме "Моноліт"...

- Найвідповідальніша гра в "Урагану" ще попереду - це матч проти "Шахтаря" у Донецьку...
- Вважаю, що усі суперники серйозні. А щодо "гірників", то будемо грати тільки на перемогу, як і в кожному матчі. А далі - побачимо!

- Хто, на вашу думку, цього сезону стане чемпіоном, а хто зіграє у фіналі Кубка України?
- Я більш, ніж впевнений, що чемпіонство здобуде львівський "Тайм". А у фіналі Кубку стовідсотково гратиме "Локомотив", який, гадаю, зустрінеться з "Таймом". Донецькому "Шахтарю", як показують останні результати, зараз дуже важко. Хоча все ще може бути...

Олег ЛАНЯК. Прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 784 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz