Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 28 » Станіслав Гончаренко: «На гру із ЛТК у нас найсерйозніший настрій»
21:14
Станіслав Гончаренко: «На гру із ЛТК у нас найсерйозніший настрій»
Наставник «Тайму» про стан команди, Кубкову гру із ЛТК та чемпіонські перегони із «Шахтарем»

- Як вимушена пауза в чемпіонаті та залучення трьох провідних гравців «Тайму» до виступів за збірну вплинули на функціональний стан команди?

- Без проведення офіційних матчів оцінити стан команди дуже важко. Навіть дати оцінку етапу тренувальних зборів, проведених без збірників, не просто. Надто короткий час для визначення монолітності та цілісності команди. Єдине, на перший погляд, на фізичний стан гравців пауза не вплинула. Робота пройшла в запланованому режимі, а задоволені збірники, які долучилися до виконання «синьо-жовтими» завдання на відбірний етап, тільки додадуть нам емоційного заряду.

- Чому «Тайм» не провів жодного спарингу?

- З нами усі відмовляються грати. Ми пропонували львівським командам, нам відмовили. Єдине, так повелося, що з ТВД товариські матчі проводить лише «Кардинал». Хотіли домовитися із «Ураганом», але івано-франківці, мотивуючи відсутністю клубного автобусу,  теж відмовилися.

- В кубковій грі із ЛТК дасте шанс проявити себе гравцям, які мають не багато ігрової практики?

-  На гру із ЛТК у нас найсерйозніший настрій. Це ж Кубок, окремий турнір, від одного матчу залежить успіх усієї кампанії. Згадайте останній тур чемпіонату, коли «Планета», маючи серйозні проблеми зі складом, зуміла максимально активізуватися і забрати очки в «Шахтаря». Якщо аналізувати підбір гравців цих двох команд, то нульова нічия виглядає дуже сенсаційно. А в Кубку, тим паче, команди можуть дуже серйозно налаштуватися на один матч і створити сенсацію. Тому, ми серйозно ставимося до суперника, а  на майданчик вийдуть ті, хто на цей момент, найкраще готові.

- Ви уже згадали про другу за останній час втрату очок «Шахтарем». Чи можна констатувати, що в «Тайму» шанси на чемпіонство зросли?

- Ні, так говорити не можна. Зросла лише відповідальність за результат кожного матчу. «Шахтар» пройшов тих суперників, з якими ми ще в другому колі не зустрічалися. «Гірники» зіграли із «Планетою», «Єнакієвцем», «Локомотивом» . У матчах із киянами та харків’янами донеччани втратили очки, а наші ігри з цими суперниками попереду.   

P.S. Кубкова гра «Тайм» - ЛТК відбудеться 29 березня в львівському палаці спорту «Галичина». Початок матчу об 11-й годині. Не забувате, що вже найближчої неділі, 29 березня, о 3 годині за київським часом на території України буде введено так званий "літній" час: стрілки годинника по всій країні будуть переведені на одну годину вперед.  

 
ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/165/3/
Просмотров: 737 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz