Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 22 » Микола Сич: «На Новий рік не думав, що гратиму проти Кобзаря»
10:52
Микола Сич: «На Новий рік не думав, що гратиму проти Кобзаря»
Львівська «Енергія» активно використала паузу у національному чемпіонаті, провівши одразу чотири товариські поєдинки з командами, три з яких – нижчі за класом. Тим самим головний тренер «енергетиків» Микола Сич мав чудову можливість переглянути новачків команди та прийняти рішення хто в майбутньому підсилить тили «зелено-білих». Про це та інше Микола Анатолієвич розповів прес-службі клубу.

- З перегляду товариських матчів можна зрозуміти, що у грі з «Єнакієвцем» «Енергія» зіграє двома повноцінними четвірками?
- Наперед не хочу нічого загадувати. Утім, маю надію і планую, що так буде. Сказати в якому це буде варіанті важко, адже через перебіг жовтих карточок гру пропускає Андрій Федюк. Якби він грав у цьому матчі, я б однозначно відповів, що у Єнакієвому ми гратимемо двома четвірками. Якщо одну четвірку ми уже сформували, то друга ще під питанням. У Єнакієвому зал специфічний, тому для молодих гравців буде серйозне випробування. Молодь може посипатися, тому гра у дві четвірки у мене ще під питанням. Ще є час до гри, тому усе ще можливо.

- У грі з МФК “Рівне” хто з молодих гравців справив на вас хороше враження?
- Добре відіграв Юрій Близнак. Саме він мене здивував. Богдан Ліщинський трішки розчарував. Зіграв слабенько, розгубився. Вважаю, що йому потрібно ще багато працювати.

- Під час перерви у чемпіонаті команда зіграла чотири матчі. Ви задоволені спарингами та підготовкою гравців до офіційної гри із “Єнакієвцем”?
- Так, загалом задоволений. Я отримав картину на кого з новачків команди я можу розраховувати у даний момент. Також зрозумів, кому ще потрібен час для того, аби себе показати.

- Не боїтеся, що чотири товариські матчі було забагато у за такий період?
- Можливо, і замало (Сміється). У нас було завдання переглянути той резерв, який є у нашому складі. Стараємося більше грати спарингів, аби подивися на молодь, яка, можливо, в майбутньому, підсилить нашу команду. Ми це робимо увесь час.

- Після серйозної травми перші матчі провів Степан Струк. Як оцінюєте його форму?
- На відсотків 60-70. Його ще трохи болить нога і у деяких епізодах він не віддається на всі 100 відсотків. Але його готую на першу четвірку. Думаю, Степан поступово набере форму.

- Порівняйте команду з ним і без нього. Наскільки, на Вашу думку, «Енергія» зі Струком стане міцнішою?
- З нашим командним молодим відтінком Степан,перш за все, додасть нам у стабільності. І команда надійніше гратиме у захисті. Цього я від нього очікую особисто. Ми як забиваємо, так і пропускаємо. Забивати є у нас кому, а у захисті відчуваються проблеми. Тому допомога Струка буде відчутною.

- Перша гра після поновлення чемпіонату буде із «Єнакієвцем». Зараз команду очолює Юрій Кобзар, із яким тривалий час Ви працювали разом. Зважаючи на це, буде цей поєдинок специфічним у якомусь плані?
- Звичайно. Але клас команд різний. Юрій Кобзар ще бореться за бронзові медалі і у нього серйозна конкуренція, а ми боремося за своє ім’я. Утім, боротьба буде безкомпромісною. Ще два місяці назад ми були в одній «обоймі» і ніхто не міг подумати, що в Єнакієво я приїду в статусі головного тренера «Енергії», а він буде головним тренром «Єнакієвця». На Новий рік про таке ми навіть не могли подумати. А скільки часу пройшло?

- Згадав, що «Єнакієвець» вдало грає з 5-тим польовим гравцем, натомість, як показали попередні ігри, у вас з цим проблеми…
- Наша молодь не може повністю адаптуватися на майданчику, коли грають 4 на 4. А коли награний склад грає з п’ятим польовим гравцем, нам стає дуже важко.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=806
Просмотров: 756 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 3.0/1
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz