Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 21 » Молодь “Рівне” перемагає, основа грає внічию
00:33
Молодь “Рівне” перемагає, основа грає внічию
Останній товариський матч напередодні календарного матчу національного чемпіонату провела львівська футзальна “Енергія”. Якщо у попередніх трьох спарингах колектив Миколи Сича зустрічався із командами, які за класом поступаються “енергетикам”, то в останній товариській грі львів’яни зустрілися із вищоліговим колективом – МФК “Рівне”. Команди зіграли як і основними, так і молодіжними складами.

Основні склади обох команд грали 2 тайми по15 хвилин “чистого” часу. Як розповів прес-службі клубу головний тренер львів’ян Микола Сич, “енергетики” свідомо віддали ініціативу у першому таймі і грамотно побудували гру на контратаках. Така ставка тренера себе сповна виправдала. На влучні удари Юрія Близнака та Сергія Тригубця господарі майданчику у першій половині матчу нічим не відповіли. Однак після перерви МФК “Рівне” таки пробив Андрія Пітулю. Господарі майданчика зіграли активніше і змогли забити два м’ячі, тим самим встановивши паритет у рахунку. Натомість гості зі Львова своїх гольових моментів у другому таймі реалізувати не зуміли і могли навіть програти. Утім, два 10-метрові удари, на щастя, для “Енергії” не порадували місцевих вболівальників. Перший удар був повз рамку воріт, а у другому – свою майстерність продемонстрував Андрій Пітуля. Як підсумок, гра основ “Енергії” та “Рівного” переможця не виявила - 2:2
А потім на майданчик рівненької “ДЮСШ” вийшли гравці молодіжних складів обох команд, які зіграли 2 тайми по 15 хвилин “брудного” часу. Як розповів Микола Сич, молодіжний склад “Енергії” довелося підсилити кількома гравцями основи, зокрема Андрієм Федюком. Це зумовлено тим, що лідер основи “зелено-білих” через дискваліфікацію не зіграє із “Єнакієвцем”.
По ходу поєдинку “Енергія” поступалася з рахунком 1:2 та 2:3, однак підопічні Миколи Сича не дозволи собі покинути майданчик переможеними. Три голи Андрія Федюка та гол Ореста Патька забезпечили перемогу львів’янам- 4:3.

Основа
МФК “Рівне”-“Енергія” 2:2 (0:2)
Склад "Енергії":
Пітуля – Тригубець, Кузь, Струк, Близнак – Хлюбко, Скрільов, Паськів, Оніщук.
Голи в “Енергії”: Близнак, Тригубець.

Молодь
МФК “Рівне”-“Енергія” 3:4 (1:1)
Склад "Енергії": Ільків, Бондар (2-й тайм) – Близнак, Ридзерський, Патько, Ліщинський, Хлюбко, Скрільов, Паськів, Онищук.
Голи в “Енергії”: Федюк, Патько.

Богдан ПАСТЕРНАК

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=804
Просмотров: 760 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz