Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 16 » "Меркурій" (Чернівці) - збірна України - 2:2
00:52
"Меркурій" (Чернівці) - збірна України - 2:2

"Меркурій" (Чернівці) - збірна України - 2:2

Голи: Олександр Дележа, ++33, Ігор Білик, 34 – Дмитро Сільченко, 5, Олександр Кондратюк, 12

15 березня. Чернівці. ФОК "Олімпія". 1000 глядачів.
Судді: Геннадій Гора (Київ), Василь Фурман (Чернівці).
Третій арбітр - Іван Фурман. Хронометрист - Шлюсар Олександр.

"Меркурій": 1 в. Денис Купчанко, 2 Ілля Куруляк, 3 Сергій Янчик – кк, 4 Віталій Гончар, 5 Олександр Мікулеску, 8 Ігор Білик, 9 Валерій Шонов, 10 Сергій Рибак, 14 Віталій Ткачук, 16 Радислав Гончар, 17 Олександр Дележа, 18 Петро Федірчик, 7 в. Сергій Париський.

Головний тренер – Сергій Ожегов. Президент клубу – Іван Боднар, начальник команди – Анатолій Москальов.

Збірна України: 1 в. Владислав Лисенко, 2 Михайло Романов, 3 Євген Юнаков, 4 Дмитро Іванов, 5 Євген Рогачов, 6 Євген Валенко, 7 Сергій Чепурнюк, 8 Дмитро Сильченко, 9 Валерій Замятін, 10 Валерій Легчанов, 11 Олександр Кондратюк, 13 Федір Пилипів – к/к, 15 В’ячеслав Чуднов, 12 в. Володимир Кардаш, 14 в. Дмитро Литвиненко.

Головний тренер - Геннадій Лисенчук. Тренери - Роман Ковальчик, Владислав Корнєєв.

Несподіваною нічиєю завершився товариський поєдинок у Чернівцях між місцевим «Меркурієм» та збірною України, яка готується у столиці Буковини до відбірних матчів Євро-2010 (19-22 березня, Румунія). Для чернівчан це був «матч року», тому вони билися за кожен м’яч до останнього. Збірники, у свою чергу, награвали «домашні заготовки» та моделювали «екстрім», «заганяючи» себе у складні ігрові ситуації.

Якщо під час попереднього матчу збірної України в Чернівцях (проти «Фортеці» з Кам’янця-Подільського) на трибунах «яблуку ніде було впасти», то цього разу там голці важко було б «просочитися». Та що там трибуни – господарям ФОК «Олімпія» довелося запустити вболівальників майже по всьому періметру майданчику. Звісно, в іншому офіційному матчі «зайвих» шанувальників футзалу просто не запустили би до зали. Але це було саме те свято, яким його співорганізатори намагалися розділити між всіма присутніми.

Історична для Чернівців зустріч розпочалася з приємної церемонії – головний наставник збірної України та президент Асоціації футзалу України Геннадій Лисенчук вручив м’ячі з автографами збірників місцевим організатором та меценатам футзалу. Він теж не залишився без презенту – постарався президент ФК «Меркурій» - депутат Чернівецької міської ради Іван Боднар.

Початок гри виявився незвичним, оскільки перші небезпечні моменти виникли біля воріт збірної України. Чернівчани хибили з чудових позицій, але місцева публіка все одно шаленіла від задоволення. Поступово титуловані гості прибрали нитки гри до своїх рук і почали «крутити» свої комбінації. Звісно, збірна не грала на повну потужність. А гіпер активність чернівецьких футзалістів виявилася дуже доречною, оскільки в таких умовах ще зручніше було моделювати гру в «екстремальних умовах». За рахунку 2:0, майже всю кінцівку першого тайму збірна провела із заміненим на польового гравця воротарем. Але розіграти «зайвого» не вдалося. Точніше, розіграти вдавалося, а ось матеріалізувати це в голи – ні. Не завжди м’яч пролітав повз ворота – чудову реакцію демонстрував і молодий голкіпер Меркурія» Денис Купчанко.

У середині другого тайму збірна доволі оперативно «нахапала» 5 командних фолів, після чого стало зрозуміло, що уникнути дабл-пенальті буде складно. «Зайвий раз» збірники сфолили лише одного разу, але цього виявилося достатньо, аби Олександр Дележа (якого колись залучали до футбольної «молодіжки») скоротив рахунок до мінімуму. А вже за лічені секунди буковинцям вдалася блискуча контратака, під час якої Ігор Білик, опинившись сам на сам з воротарем, першим ударом спрямував м’яча у поперечину, а після відскоку сам же й добив його у ворота у падінні головою. Красень-гол і зал просто «вибухнув» в оваціях!
За 6 хвилин, які залишилися до завершення зустрічі, збірна так і не встигла відігратися. Трішки не щастила у завершальні стадії атак. Але цьому місцеві фани знайшли своє «пояснення»: «Нехай краще збірній не щастить із завершенням атак тут, ніж в Румунії».
За взаємною домовленістю сторін, після фінального свистка команди продовжили футзальне шоу двома серіями пенальті – з 10-ти та 6-ти метрів. У цій «лотереї» теж більше щастило господарям майданчику.

Наставник збірної Геннадій Лисенчук спокійно реагував на це святкове дійство, зазначивши, що з нічиєї з «Меркурієм» трагедії робити не варто, оскільки його підопічні вирішували у товариській зустрічі не турнірні, а зовсім інші завдання.

Не обійшлося і без курйозів. Віце-губернатор Буковини Борис Баглей, який є великим шанувальником спорту і гравцем аматорської футбольної команди обласної влади, трішки запізнився на матч і в підсумку не зміг ні заїхати на своєму авто на територію ФОК «Олімпія» (машини вболівальників були припарковані не лише там, а й на всіх сусідніх вулицях), ні потрапити до зали, підступи до якої були забиті глядачами. Довелося обмежитися переглядом гри на телеканалі «Чернівці», який транслює у запису домашні поєдинки за участю «Меркурія».

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/15032009-z_merkuriem_zbirna_ukraini_modeluvala_eks

Просмотров: 946 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz