Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 2 » “Контингент” (Житомир) - “Енергія” (Львів) – 1:1 (0:0
00:11
“Контингент” (Житомир) - “Енергія” (Львів) – 1:1 (0:0
“Контингент” (Житомир) - “Енергія” (Львів) – 1:1 (0:0
1 березня. Житомир. Спорткомлекс “Динамо”. 300 глядачів.
Судді: Г. Гора, С. Гроховецький (обидва - Київ)
“Контингент”: Проценко - Романов, Киришун, Мухін, Доманський - Піхоцький, Оліщук, Фатівський, Будін. Тренер: Павло Шалфєєв
“Енергія”: Пітуля – Федюк-к, Тригубець, Кузь, Скрільов – Хлюбко, Хіреш, Заставний, Оніщук. Тренер: Микола Сич
Гол: Кузь (22), Оліщук (24)
Попередження: Кузь (8)

У Житомирі “Енергія” зіграла точно і розраховано. У сучасному футзалі (та і не тільки у футзалі) все починається з оборони і саме відлагодженню захисних дій була присвячена передматчева робота тренерського штабу “Енергії”. Безумовно, про відточування контрвипадів Микола Сич також не забував, проте так вийшло, що значно ефективніше його підопічні зіграли “біля пічки”.
Це зовсім не означає, що “Енергія” у спорткомплексі “Динамо” зачинилася на своїй половині майданчику – пружина гостей розжималася і спрацьовувала у вигляді контратак ще до перерви, проте Хлюбко не зміг вдало розпорядитися мячем.
Господарі також діяли досить симпатично, швидко працювали з мячем, проте наша команда зуміла нейтралізувати зусилля лідера суперників Михайла Романова – персонально проти нього мав діяти Федюк, проте по ходу матчу “збірника” намагалися накрити і партнери капітана.
Індивідуальні зусилля Кузя дозволили гостям повести в рахунку одразу після перерви, проте обрізка Тригубця дозволила “Контингенту” вирівняти становище і в подальшому посилити тиск. “Енергія” не тільки не знітилася, а в грі другим номером реальні шанси на три очки – достатньо констатувати вихід Тригубця сам на сам з воротарем. Шкода тільки, що пробив Сергій прямолінійно.
На протилежній половині майданчику панував Пітуля – його вивірені дії двічі, коли Андрій різко реагував на передачі на дальню штангу і перебудовувався, рятували “Енергію” від пропущеного гола.
Коментарі
Микола Сич, головний тренер “Енергії”
- Команда перебуває на етапі становлення, проте поступово додає – це показали і попередні матчі, і сьогоднішній. Повністю задоволений результатом, до дій підопічних також особливих претензій не маю, хоча огріхи є, і ми спробуємо їх усунути. Радує очевидний прогрес Пітулі.
Після матчу з “Марріоном” у чемпіонаті буде пауза, яка нам необхідна – ще не було достатньо часу для відлагодження нової команди. Переглянемо кілька молодих гравців – треба вводити свіжу кров, бо досвідчені виконавці багато часу проводять на майданчику, що подекуди спричиняє помилки. Розраховую на те, що невдовзі до команди приєднається Степан Струк. Проти “Марріону” він нам ще не помічник, але у Єнакієвому 25 березня, сподіваюся, зможе вийти на майданчик.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=760
Просмотров: 819 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz