Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 26 » «Енергія» - «СумДУ» - 2:3
17:40
«Енергія» - «СумДУ» - 2:3
«Енергія» - «СумДУ» - 2:3
«Енергія»: Пітуля - Кузь, Скрільов, Тригубець, Хлюбко - Заставний, Хіреш, Онищук.
СумДУ: Хавренко - Бурдюг, Карацюба, Білоцерковець, Пісоцький - Шумило, Лисниченко, Саєнко, Довбін.
Голи: Тригубець (18, 38) – Бурдюг (22), Саєнко (26), Карацюба (28)
Попередження: Хлюбко (34) – Саєнко (14).

У матчі з сумчанами здобути очки «зелено-білі» не спромоглися навіть попри те, що вели у рахунку, а в кінці поєдинку мали нагоду вирівняти становище.
Ще перед грою у львів’ян був серйозний привід,аби засмутитися. Застудився капітан і один з лідерів оновленої «Енергії» - Федюк. У день матчу у Андрія піднялася температура (37,5), через що участь у поєдинку гравця стала неможливою.
Відтак головний тренер львів’ян Микола Сич уже навіть теоретично не міг втілити у життя напрацювання, що їх робив під час товариського поєдинку з «Кардиналом», який відбувся минулих вихідних. Тоді оновлена «Енергія» чи не вперше спробувала зіграти двома повноцінними четвірками. У грі ж з сумчанами для такої ж схеми у наявному складі «Енергії» банально бракувало виконавців. І це навіть при тому, що у звітній грі у вищій лізі дебютував молодий (1990-го року народження) Володимир Заставний
До речі, про Заставного. Наразі його доля складається доволі унікально. Перше тренування з «Енергією» Володимир, який прийшов до клубу на запрошення віце-президента Володимира Фелишина, провів порівняно зовсім нещодавно – 24 січня цього року. Але найцікавіше, що перед цим Заставний професійно міні-футболом фактично взагалі не займався. Заставний випускник школи великого футболу Мирона Маркевича, яка знаходиться у Винниках. Забігаючи наперед зазначимо, що дебютом Заставного Микола Сич залишився задоволений. І тепер сподівається, що хлопець і далі прогресуватиме.
А тепер безпосередньо – до гри. Власне, у першому таймі команди намагалися діяти обережно, а тому великої кількості моментів у воріт як одної, так іншої команд не виникало. Втім, у діях біля воріт опонентів у першому таймі успішнішими стали все ж «енергетики». За дві хвилини до перерви на удар наважився Тригубець. М’яч потрапляє у захисника і знову відлітає до Сергія, той швидко перепасовується з Хірешом і з прицільним ударом з шести метрів відкриває рахунок у матчі - 1:0.
Розвинути перевагу львів’янам не вдалося, навпаки – на почату другого тайму гра «зелено-білих» розклеїлася. Гості захопили ініціативу і уже на 22-й хвилині зрівняли рахунок. Триходівка після розіграшу ауту завершилася ударом Бурдюга - 1:1. Ще через кілька хвилин Тригубець обрізався у центрі поля, м’яч підхопив Саєнко, пройшов кілька метрів і влучно пробив по воротам Пітулі – 1:2.
Збавляти оберти сумчани не збиралися, а ось ігрова криза у «енергетиків» і далі тривала. В результаті на 28-й хвилині Карацюба зробив рахунок на користь своєї команди щ більш переконливим – 3:1.
Активізуватися господарі зуміли уже тоді, коли до завершення поєдинку залишалося 5 хвилин. І це дало плоди! За три хвилини до завершення матчу Хлюбко виборов м’яч на чужій половині поля та пробив по воротам суперників. Голкіпер відбиває «кулястого» перед собою. «На підбиранні» - найшвидши Тригубець, який і дарує львівським вболівальникам надію бодай на нічию – 3:2.
Одразу ж у «Енергії» п’ятим польовим гравцем виходить Кузь. Натиск львів’ян на останніх хвилинах мав реальний шанс втілитися у забитий м’яч у ворота гостей. Та не склалося – удару Тригубця трошки забракло влучності, а матч так і завершився мінімальною звитягою сумської команди.

Коментар
--Микола СИЧ ( головний тренер «Енергії»):
Вважаю, що загалом виступили достойно, хоча могли і краще. Нам сьогодні дуже бракувало Федюка, особливо під час створення атак. Можливо, якби був на полі Андрій, то ми б зуміли успішніше зіграти на початку другого тайму, коли суперник заволодів ініціативою і забив три голи. На жаль, деяким моїм підопічним бракує психології переможців, їм інколи тяжко повірити, що вони можуть перемагати у вищій лізі. От і починають хвилюватися., як це було на початку другого тайму. Поки що, на жаль, наша команда не може проводити увесь матч на одному рівні. В нас «коротка» лава запасних, а на полі з’являються зовсім молоді футболісти (90-го та 91-го року народження).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=752
Просмотров: 1032 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz