Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 26 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 1:2 (1:0)
11:34
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 1:2 (1:0)
25 лютого. 14:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1100 глядачів.
Арбітри: Туржанський (Запоріжжя), Хоботов (Київ). Інспектор: Єлшанський (Суми).
Ураган: Корнєєв-к (Іжаковський, 29) - Сімка, Ярий, Цвєлих, Пилипів - Павлюк, Паршиков, Валенко, Піддубний - Кіндратів, Кулик.
Єнакієвець: Рябцев-к - Чуднов, Краєвський, Замятін, Лебідь - Кузьмін, Хурсов, Ткачук, Рудаков - Гуменюк, Дейнега.
Голи: Цвєлих (1) - Рудаков (29), Лебідь (33).
Попередження: Кузьмін (28).

Першу з трьох битв за шість очок "Ураган" програв, зовсім нелогічно поступившись вдома "Єнакієвцю". Попереду у підопічних Сергія Гупаленка ще два принципові матчі - гостьовий з "Локомотивом" і домашній з "Планетою-Міст". На якому місці після цих ігор опиниться івано-франківська команда - зараз передбачити важко. У разі успіху в центральному матчі 20-го туру господарі могли б зрівнятися за очками з "Єнакієвцем" - командою, яку "Ураган" ще жодного разу не перемагав. Не переміг і цього разу, хоча мав усі шанси здобути три очки і залишитись у числі претендентів на "бронзу" чемпіонату.

А розпочалась ця гра для івано-франківців - краще не придумаєш. Поблизу своєї штрафної Цвєлих відібрав м'яч в Краєвського, здійснив швидкий рейд до воріт суперника і з шести метрів пробив в праву від Рябцева "дев'ятку". 1:0 вже на 27-й секунді поєдинку! Гості перевірили у справі Корнєєва дальніми ударами Замятіна і Хурсова, які втім особливої небезпеки для голкіпера не склали. На 4-й хвилині Ткачук двічі пробивав по воротах колишніх одноклубників, і воротар відвів загрозу. За хвилину Сімка міг подвоїти рахунок, однак м'яч потрапив у стійку воріт.

Забігаючи наперед, варто зазначити, що Фортуна цього дня явно симпатизувала донбасівській команді, адже всього за гру штанга шість (!) разів рятувала гостей. Причому в першому таймі - одна й та ж сама ще двічі. На восьмій хвилині, коли Валенко сильно пробив з десяти метрів, і за чотири хвилини до перерви, після того, як Цвєлих міг зробити дубль, відгукнувшись на гостру передачу Ярого. У всіх цих випадках від Рябцева вже нічого не залежало. Однак капітан гостей, ослаблених відсутністю травмованих Крупіна і Нестерука, крутився у воротах, наче білка в колесі. Лише на останній хвилині тайму кіпер тричі врятував свою команду після ударів Пилипіва, Кулика і Паршикова.

Запропонувавши хороший темп до перерви, "ураганівці" підтримали його і в другому таймі, а от з реалізацією створених моментів ніяк не виходило. Цвєлих, Валенко, Ярий, двічі Пилипів завдавали небезпечних ударів, з якими Рябцев не без проблем, та все ж справився. На 24-й свого голкіпера підстрахував Ткачук, вибивши м'яч з лінії воріт після удару Кулика. "Єнакієвці" зусиллями Хурсова і Чуднова потурбували Корнєєва тричі, однак гості не встигали за швидкими маневрами франківців, тому часто змушені були фолити. На 28-й хвилині Цвєлих в центрі перехопив передачу Кузьміна і втікав на побачення з Рябцевим, але грубо був зупинений, за що арбітр показав Кузьміну жовту картку. За лічені секунди Рудаков збив Валенка, і це був п'ятий фол для донбасівців.

Буквально за хвилину Рудаков реабілітувався, забивши свій перший гол у футболці "Єнакієвця". Ткачук отримав пас від Хурсова і з розвороту пробив з-під Кулика, Корнєєв у стрибку рукою відбив м'яч перед собою, і в боротьбі з Піддубним 18-річний гравець таки зумів проштовхнути шкіряну кулю за лінію воріт. У цьому епізоді серйозну травму отримав капітан "Урагану", якого тут же замінив Іжаковський. Його візаві Рябцев і надалі тягнув все, що летіло у його ворота, а на 33-й хвилині гості доволі несподівано вийшли вперед. Краєвський віддав верхову передачу на Лебедя, той головою скинув на неприкритого Замятіна, котрий в один дотик переправив м'яч на "п'ятачок", де екс-сумчанину залишилось підставити лише ногу - 1:2. Цей гол для Миколи Лебедя також став дебютним у складі "Єнакієвця", і як виявилось згодом, - переможним.

Наступна хвилина стала просто нефартовою для "ураганівців". Як футбольне правило навпаки "забивають тобі, не забиваєш ти". Спершу Хурсов на Валенку сфолив вшосте, однак з 10-метрової позначки Євген поцілив в зовнішній бік стійки воріт. За кілька секунд в ту ж штангу після прострілу Паршикова влучив Кулик. За дві з половиною хвилини до завершення цього драматичного двобою івано-франківці отримали ще один шанс зрівняти рахунок, оскільки перед цим арбітри зафіксували сьомий фол "Єнакієвця". Напевне, усі франківські вболівальники у цю мить пригадали собі Юрія Сендецького, який частенько забивав саме з дабл-пенальті. У січні його виставили на трансфер, тож у цій ситуації до м'яча підійшов Ярий, однак переграти голкіпера Роману не вдалось. Ще дві хвилини "Ураган" намагався відігратись з п'ятим польовим, та наприкінці Рябцев ще двічі врятував гостей, а вшосте стійка прийшла йому на допомогу після удару Пилипіва, коли табло світилися 4,6 секунди...

Юрій КОБЗАР, головний тренер "Єнакієвця":
- Гру "Урагану" я досить добре вивчив, коли ще був наставником львівської "Енергії". Сьогодні нам дуже не вистачало двох ключових гравців команди Нестерука та Крупіна, котрі не змогли зіграти через травми. Тож у цій непростій ситуації довелося кинути у бій молодих футболістів. Втім у нас достатньо проблем у команді, і це частково було видно по грі. Наприкінці наші капітан та віце-капітан основний тягар гри взяли на себе, і це багато у чому нам допомогло.

Суттєво допоміг Ткачук, без нього нам було важкувато. Можу з впевненістю сказати, що у запрошенні Ткачука я не помилився. Загалом хочу відзначити усіх моїх гравців. А щодо результату - якби "Ураган" реалізував свої моменти, мабуть, ми б не виграли. Хочу побажати команді-супернику подальших успіхів, а нам - впоратись з тими недоліками, які існують на сьогоднішній день. І бажано це зробити найближчим часом, адже у нас попереду важливі матчі.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Головна причина такого невтішного результату для нас - низька реалізація створених моментів. Голи ж за нас ніхто забивати не буде! Скільки моментів ми сьогодні створили? Скільки штанг було? Шість! От у цьому і весь результат. Можна було почути "не фартить"... Нефарт може бути два-три рази, але ж не може тривати весь матч. Просто ми не можемо реалізувати свої гольові моменти, а це - брак майстерності.

Щодо нереалізованих дабл-пенальті, у першому моменті Валенко, який заробив шостий фол, сам вирішив його виконати. У другій спробі Ярий запевнив мене, що готовий пробити... Але 10-метровий - це 50 на 50, голи треба забивати з гри. До того ж ми кілька разів провалились в обороні, і суперник цим сповна скористався.

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 1008 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz