Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 25 » Максим Павленко: «В Казахстані були виїзди ще складніші»
01:13
Максим Павленко: «В Казахстані були виїзди ще складніші»
Капітан «Тайму» про кубкову гру із ЛТК, важкий виїзд у східну Україну та бажання стати  кращим бомбардиром

-- Результат кубкової гри із ЛТК по грі?
-- Так, по грі. Ми створили більше гольових моментів, але не зуміли більшість з них реалізувати. В Луганську хороша команда, ми на гру з ними налаштовувалися, як на серйозний іспит. Так і вийшло. Вони могли повести в рахунку, але й ми могли більше забити. Тому, вважаю, що результат по грі.

-- Максиме, а чому така погана реалізація гольових моментів?
--  Конкретну відповідь на це питання дати важко. Є над чим працювати…

-- Не так давно «Тайм» грав з ЛТК в чемпіонаті. Судячи зі всього, кубковий матч був значно складніший?
-- Так, у кубковій грі у складі ЛТК на майданчик вийшли футзалісти, які не грали в попередньому матчі. Цього разу в них був збалансованіший склад, змогли вони грати четвірками. Луганчани не погано фізично підготовлені, тому нам було не просто.

-- Кажуть, що є команди домашні та виїзні. Де «Тайму» простіше грати – в рідних стінах чи у гостях?
--  Насправді, професіоналам має бути однаково. Ми вирішуємо завдання, яке перед нами поставило керівництво – здобуття золотих нагород, а тому не ділимо ігри на виїзні чи домашні.  В кожному матчі потрібно діяти максимально зосереджено, не можна ніколи розслаблятися.

-- Після гри в межах чемпіонату з ЛТК,  потім і після матчу із «Енергією» Станіслав Гончаренко сказав,  що його підопічні погано вмотивовані, коли грають із слабшим суперником. У першому чвертьфінальному матчі проблем  із мотивацією не було?
-- Ні, із мотивацією проблем не було. Ми, попри те, що є ще матч-відповідь, дуже добре налаштувалися. Це був початок нашого складного виїзду, що складається із трьох ігор й ми не стали ділити ігри на кубкові та ті, що в межах чемпіонату. Уявили, що з ЛТК – це рядова гра чемпіонату й нам будьщо потрібно перемогти.

-- Майже впродовж двох тижнів житимете в готелях, кочуватимете з міста в місто. Це якось впливає на функціональний стан команди?
-- Звісно, це не просто. Але якщо переїзди якось і впливають, то це потрібно чимось іншим компенсувати: моральним налаштуванням, внутрішньою енергією. Кожен повинен розуміти, що потрібно зібратися із силами, відповідально підходити до виконання обов’язків. Особисто для мене ця ситуація не нова, в Казахстані були виїзди ще складніші, доводилося грати в ще складніших умовах. Тому списувати на це не можна. Потрібно виходити на майданчик й добиватися результату. А для цього необхідно задіювати внутрішній резерв. Певен, що «Тайму» під силу набрати в цих матчах максимальну кількість очок.  
 

-- Максим, в останніх матчах ви не покидаєте майданчик без забитого голу. Поставили перед собою ціль стати найкращим  бомбардиром чемпіонату?
-- А чому б і ні..? Раніше думав, що не головне забити, головне добре зіграти. Але три роки тому зрозумів, що потрібно завжди бути агресивним, загрожувати воротам суперника, намагатися забити гол. У такому випадку, твоя допомога команді здобути перемогу буде ефективнішою. Тому, поставив перед собою завдання у кожному матчі забити якомога більше голів, що в результаті і принесе мені звання найкращого бомбардира чемпіонату, як це було в Казахстані. 

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/138/3/
Просмотров: 799 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz