Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 20 » Валерій Легчанов: «Настрій на матч може бути лише один – перемогти»
10:16
Валерій Легчанов: «Настрій на матч може бути лише один – перемогти»
В п’ятницю вранці, 20 лютого «Тайм» потягом вирушить в Луганськ. До рідного міста команда повернеться аж через два тижні. Напередодні від’їзду на питання прес-служби клубу відповів Валерій Легчанов.

-Житимемо по два дні в кожному місті, в яких доведеться проводити матчі: Луганськ, Суми, Харків – розпочав розмову В.Легчанов. 

- Дорога до Луганська займе більше доби. Як в таких випадках проводите час?
- Спілкуємося з хлопцями, в кого є ноутбук, переглядає записи із матчами суперників, дехто грає в карти. Хоча перед самим матчем наставники карти забороняють, оскільки цей час необхідно присвятити налаштуванню на гру.

- Ви важко переносити тривалі подорожі?
- Коли востаннє їздив в Луганськ, було трохи важкувато. Відразу після гри разом зі збірною вирушили в Словаччину. Тоді за один тиждень проїхали близько 4 тисяч кілометрів, а тому не відпочили, як слід, перед матчем із «Енергією».

- Після останніх матчів Станіслав Гончаренко постійно повторює, що його підопічним складно налаштуватися на ігри із командами, трохи нижчими за класом. На першу кубкову гру із ЛТК настрій бойовий?
- З настроєм у нас завжди усе гаразд. Просто інколи вдається забити швидкий гол, тоді гра проходить спокійніше. А в деяких матчах на гол доводиться довго чекати. Приміром, у грі із «Енергією» нам не вдавалося довго забити гол. Але це зовсім не означає, що "таймівці»  погано налаштувалися. Настрій на матч може бути лише один – перемогти. 

- Які плюси та мінуси ЛТК?
- Луганській команді нічого втрачати. Якщо вони нам програють, то ніхто їх за це не картатиме. Отож, відповідальності за результат в них не має. Це, безумовно, для них плюс. Мінусом ЛТК є не рівність складу. Але усе вирішує майданчик, він покаже, чи мав я рацію. 


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/136/3/

Просмотров: 884 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz