Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 13 » Вацяк і Луців підпишуть контракти з "Хуртапом
12:11
Вацяк і Луців підпишуть контракти з "Хуртапом
Вацяк і Луців без двох хвилин «фармацевти».
Сергій Вацяк і Андрій Луців найближчим часом, ймовірно, підпишуть контракти з польським клубом «Хуртап» з Ленчни, який у місцевій екстра-клясі(аналог української вищої ліги) посідає другу позицію. Хлопці уже погодили основні нюанси майбутньої угоди. Тепер, за словами Вацяка, який на три дні приїхав до Львова, залишилася формальність – підписати контракти з «Хуртапом» - клубом, який, до речі, належить однойменній фармацевтичній компанії.

- Нам все сподобалося у польському клубі, - каже Вацяк. - Умови для тренувань і проживання, що нам їх надають, чудові – таких, мабуть, немає навіть і у провідних футзальних клубах України.

- Ти ж вже провів кілька тренувань з новою командою. Що можеш сказати про її рівень?

- Як для Польщі, то рівень - високий. «Хуртап» реально змагається за чемпіонство – від лідера першості команда відстає на п’ять очок. Але загалом рівень польського клубного футзал значно нижчий за український. Думаю, якби «Хуртап» виступав у нашому чемпіонаті, то спромігся змагатися десь лише за десяте місце. Сумніваюся, щоб цій команді було б до снаги претендувати на щось серйозніше.

- «Хуртап» користується популярністю серед вболівальників?

- Думаю, так. Ленчна невеличке містечко – там мешкають близько 15 тисяч мешканців, але на футзал постійно збирається повний зал вболівальників.

- До речі, вже відомо на якій термін ти підпишеш контракт?

- Швидше за все, на півтора роки.

- Зараз у Львові свою форму якось підтримуєш?

- От попросився потренуватися з «Енергією». Ніхто, ніби, нічого проти не мав (сміється – Авт.). А взагалі приїхав до Львова передовсім, щоб побачитися з родиною.

Ще один «енергетик», виставлений на трансфер, Микола Радько також у найсильнішому польському дивізіоні наразі ще шукає собі команду.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=725
Просмотров: 906 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz