Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 10 » Володимир ФЕЛИШИН: У ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ БУДЕ "ЗОЛОТИЙ МАТЧ"
20:12
Володимир ФЕЛИШИН: У ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ БУДЕ "ЗОЛОТИЙ МАТЧ"
Любить Володимир Фелишин гучно святкувати свої дні народження чи ні вибору у нього немає.

Надто багато людей знають цю енергійну, привітну та амбіційну людину друзі, колеги, спортивні функціонери. Віншувати віце-президента "Енергії" вони захочуть неодмінно, а ювіляру обтяжливим їхнє товариство не буде Володимир Фелишин цінує щирих людей і душевні компанії.

ЄВРОЛІГУ ВИГРАЄ МОСКОВСЬКЕ "ДИНАМО"

Зміни в команді під час зимового  трансферного  періоду вас серйозно зачепили морально?

Здебільшого, був до них готовий. Осіння змагальна частина складалася для "Енергії" так, що поразка в Івано-Франківську цілком  могла викликати  ці зміни. Вона й викликала. Але навряд чи буде правильно озиратися нині на минуле й дуже перейматися ним нова "Енергія" також має завдання, не локальні, стратегічні. Ми намагатимемося їх виконати. Тим більше, досвід маємо. 2006 — "срібло", 2007 — "золото". І посилення "точкові" Ткаченко, Якунін. Хто скаже, що вони не спрацювали? Шкода, що Кубок у 2006-му не здобули. Не поступилися ні в чому чемпіонові "Шахтарю", проте програли по пенальті. А це лотерея, де   ми   цілком   могли   витягнути щасливий   квиток,   якби   Вацяк переграв Корнеева. Болюча поразка, одна з найдошкульніших.

Коли у 2004-му програли "бронзовий" плей-офф "ДСС", там все було закономірно: три матчі, три поразки.

У минулому сезоні "Енергія" зіграла в євролізі. Як можна оцінити її виступ?

  На тверду четвірку за п'ятибальною шкалою. Програли один м'яч майбутньому чемпіону Європи. До речі, вважаю, що "ВІЗ-Си-нара" не зможе в квітні захистити титул, хоча вирішальний раунд відбудеться в Єкатеринбурзі. Але трофей Росію не залишить думаю, переможе московське "Динамо-Ямал".

Москвичов - НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ УКРАЇНИ

  Чим пояснити невдачі команди в першому колі чемпіона-ту-2008/09?

  Пригадуєте, як ми почали чемпіонат?   Перемогли   вдома "Шахтар".  Парадоксально,  але той виграш зіграв з командою злий   жарт     на   подальший матч   проти   ЛТК  тренерський штаб не зміг налаштувати підопічних. Наприклад, так, як це вміє робити Гончаренко. Відтоді й почалося.

  Хто найкращий гравець "Енергії" за всі часи існування клубу?

Одним ніяк не обмежуся. Назву чотирьох Легчанов, Підду-бний, Кардаш, Луців.

  України? З тих, кого бачили?

Ігор Москвичов, безперечно.

  "Нова Енергія" у двох матчах здобула два очкн. Для вас це стало несподіванкою?

  Ні, абсолютно. Чекав на перемогу в поєдинку з ЛТК, навіть парі відповідне уклав. У нас непогані   молоді   хлопці   підібралися, тренер Микола Сич також не перший день у міні-футболі. Звичайно, їм ще багато треба працювати, але перспектива є, питання тільки в її реалізації.

А в нинішньому чемпіонаті?

Якщо потрапимо у "п'ятірку" —  це буде безумовним успіхом. Думаю, "бронзу" на 90% здобуде "Єнакіївець", а перше місце розіграють "Тайм" та "Шахтар" у "золотому" матчі. Як він складеться —  не візьмусь судити. Недавній очний поєдинок команд у Львові був рівним, проте "Тайм" краще реалізував свої моменти.

  Як змінився український міні-футбол за останні вісім років    час,   коли утворилася "Енергія"?

  Про обмежений вибір виконавців сказано  вже достатньо. Зауважу тільки, що нині, під час фінансової кризи, невідома подальша доля команд. Деякі можуть просто зникнути. Тож про розвиток говорити важко тут би вижити. А найсильнішими вважаю чемпіонати        2006/07        та 2007/08,   хоча  останній  з   них уже проходив без маститого "Інтеркасу" та самобутньої "Дніпроспецсталі".

Чому останнім часом збірна України  не  може  підтвердити звання однієї з найкращих у Європі? Останній успіх на рівні національних   збірних   датовано 2003-м...

Усе просто: низька якість селекційної роботи. До збірної не залучалися найсильніші виконавці. Якби було навпаки спокійно могли б у трійку потрапити.

ВІЛЬНИЙ ЧАС ПРИСВЯЧУЮ СІМ'Ї

Детальніше про себе. Де починали у футболі?

Народився в селі Лучани Жидачівського району Львівщини. Після 8-го класу подався до Львова, навчався в училищі "Трудові резерви" і грав у футбол під керівництвом тренерів Вадима Білоцерківського та Ореста Кучеряпи. Грав на позиції форварда. Спочатку за "Цукровик" з Ходуріва. Потім відслужив у армії від Оренбурга до Ашгабада. Повернувшись з війська, продовжив навчання в технікумі фізичного виховання Івано-Франківська, а 1996-го вступив до Львівського інституту фізкультури й успішно його закінчив. А в ігровій кар'єрі, крім згаданого "Цукровика", були ФК "Пустомити", ФК "Сокільники", ФК "Перемишляни", ФКЛАЗ, ФК "Гвардієць", з яким здобув звання чемпіона Львова та віце-чемпіона області, бурштинський "Енергетик" та ФК "Енергія". Остання звела мене з нинішнім президентом міні-футбольної "Енергії" Олександром Стефанківим. 2001-го, у травні, поїхали на футзальний турнір до Запоріжжя, що й визначило появу через кілька місяців професійної команди.

Віталій МАРТИНЮК.

ИСТОЧНИК: http://ukrainian-football.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1610&Itemid=37

Просмотров: 996 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz