Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 2 » Сергій Рафаїлов: «Просто «Тайму» більше пощастило, аніж «Шахтарю»
00:22
Сергій Рафаїлов: «Просто «Тайму» більше пощастило, аніж «Шахтарю»

Начальник МФК «Шахтар» про гру із «Таймом»

Rafailov_4_.jpg-- Як оціните дії своїх підопічних?

-- А як можна оцінити їхні дії, якщо вони програли...? Вочевидь, «гірники» не впоралися із завданням на гру. Інша справа, в чому причина. Можу сказати, гра була рівною. Статистика має підтвердити правдивість моїх слів. Не можу сказати, що суддівство було упередженим, але арбітри припускалися помилок й дуже симпатизували господарям. Зокрема, коли нам третій гол забивали, було порушення правил проти Вассури. Можливо, на діях суддів позначилася напруга матчу. 

-- Кілька днів тому в інтерв’ю клубному сайту «Шахтаря» ви заявили, що не бачите за рахунок чого «Тайм» може перемогти донеччан. Так за рахунок чого ж галичани сьогодні здобули три очки?   

-- Просто «Тайму» більше пощастило, аніж «Шахтарю». Потрібно розрізнювати поняття рахунку та самої гри. Хоча, я погоджуюся, що гра забувається, а рахунок залишається. Але я не можу сказати, що львів’яни сьогодні в якихось компонентах перевершили «Шахтар». Лише необ’єктивні уболівальники чи журналісти можуть сказати, що «Тайм» сьогодні був сильнішим. Якщо судити по рахунку, то це так, а по грі ні. Хочу сказати, що галичанам рано радіти. «Тайм» лише наздогнав нас, а не обійшов в турнірних перегонах. На цій довгій дистанції, довжиною майже у коло, для обох команд буде багато несподіванок.


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/117/3/

Просмотров: 791 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz