Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 1 » Тайм -Шахтёр -3:2
22:16
Тайм -Шахтёр -3:2
В очікуванні міні-футболу найвищого ґатунку, на гру «Тайм» -- «Шахтар» прийшло чимало уболівальників. Мабуть, якби «Галичина» вміщала б на 1000 глядачів більше, вільних місць також би не було. А так, в палаці спорту не було жодного вільного квадратного метру навіть в проходах між трибунами, повсюди, звідки можна було побачити хоча б половину майданчику, стояли уболівальники. А гра цього вартувала… Обидві команди продемонстрували якісний міні-футбол. Єдине, кваліфікація суддів знову розчаровує. Не йдеться про упередженість, радше про невміння контролювати ситуацію в надзвичайно емоційних матчах.       

У матчі із «Шахтарем» відбувся офіційний дебют у формі «Тайму» воротаря команди Кардаша. Голкіпер відстояв надійно, хоча у першому таймі було помітне хвилювання й невпевненість. Після перерви ж він не раз рятував свою команду. «У футзалі є специфічні речі, які потрібно враховувати. Кардаш у цьому сезоні «Шахтарю» ще не програвав – пояснив клубному сайту ротацію у воротах Станіслав Гончаренко. – Окрім того, на останніх двох тренуваннях, Кардаш мені більше сподобався, аніж Іваняк. Зрештою, маючи у своєму розпорядженні двох кваліфікованих воротарів, потрібно знати кого і на який матч випустити».
       
Зі стартових секунд протистояння наставник «Тайму» довірив місце на майданчику Легчанову, Якуніну, Кондратюку та Овсяннікову. Дмитра Бондаря, який пропускав гру через перебір жовтих карток, в другій четвірці замінив його однофамілець – Олександр Бондар. Отож, в другій «зміні» грали О.Бондар, Павленко, Скорий та Чепорнюк. Останній, до слова, провів далеко не найкращий свій матч. Москвін та Кудінов в заявку потрапили, але на майданчик так і не вийшли. Макаєв ж продовжує заліковувати травму.

Перші хвилини матчу команди затратили на розвідку. Ані «Тайм», ані «Шахтар» подій не форсували, стрімголов в напад не кидалися. Мабуть, дещо сковувала відповідальність за результат гри. Перший, по-справжньому небезпечний момент в матчі, вдалося створити господарям. Після удару на 7-й хвилині Кондратюка м’яч поцілив в штангу. А згодом, після помилки Якуніна, небезпечно по воротах Кардаша пробивав Мансуров. На 9-й хвилині кіпера галичан потужним ударом потурбував Юнаков, але Кардаш знову виявився на місці. Через дві хвилини Павленко вивів Чепорнюка на ударну позицію, але в останнього удар не вдався. А на 14-й хвилині Кардашу таки довелося витягувати м’яч зі сітки власних воріт. Влучним ударом здалеку відзначився Мірошник. Із відповіддю господарі не забарилися. Усе на тій же 14-й хвилині Бондар прострілив на Павленко, а той не схибив – 1:1. Через три хвилини гості знову тріумфували після удару здалеку. Після потужного удару Вассури та рикошету від Кондратюка рахунок став 1:2. За хвилину до завершення першого тайму Чепорнюк вивів на ударну позицію Павленка, після удару якого м’яч в лічених сантиметрах пройшов поруч зі штангою. За мить партнери по команді помінялися ролями. Тепер уже після пасу Павленка, на ударній позиції опинився Чепорнюк, але тому не вдався  удар сходу.

Після перерви «таймівці» заграли впевненіше, хоча без огріхів в обороні не обходилося. На початку другої 20-ти хвилинки «обрізався» Легчанов, але Мансуров помилкою галичанина не скористався. А на 24-й хвилині господарі провели атаку, яка б, при бажанні, змогла б знайти гідне місце у навчальному підручнику по вивченню міні-футболу. Блискавична триходівка Легчанов-Овсінніков-Кондратюк завершилася влучним ударом останнього – 2:2. Згодом, власну майстерність довелося демонструвати Кардашу. Найбільше йому докучали бразильські легіонери «Шахтаря». Не раз воротареві доводилося ліквідовувати виходи віч-на-віч. На 15-й хвилині Легчанов пробивав штрафний, після його удару на добиванні був готовий зіграти Чепорнюк, але Камеко «таймівця» притримав. Взагалі, в другому таймі судді часто дивували присутніх своїми рішеннями. Іноді, коли порушували правила «гірники», вони фіксували фол «тайміців», й навпаки.

Гра надалі тішила глядачів гострими моментами поблизу воріт обох команд. Чергове ж взяття воріт відбулося на 37-й хвилині. «Таймівці» знову розіграли триходівку. Скорий на правому фланзі видряпав м’яч у когось із суперників, віддав на Боднара, а той, пройшовши по флангу прострілив на Павленка, Максим не схибив – 3:2. За дві хвилини до завершення гри Ромаріо навісив на штангу, де чатував Вассура, але бразильця випередив Кардаш. Згодом усе той же Ромаріо виходив віч-на-віч із воротарем «Тайму», але знову переможцем вийшов з цього епізоду наш голкіпер. Поставити крапку у грі міг Овсянніков. Він в центрі майданчику перехопив м’яч й кинувся «на побачення» із стражем воріт «гірників». Але обіграти воротаря «таймівець» не зумів. За півтори хвилини до завершення матчу Юнаков вийшов на майданчик п’ятим польовим гравцем. Але штурм воріт господарів успіху донеччанам не приніс. В одному із епізодів по воротах донеччан пробивав Кардаш, але він поцілив в штангу.  Відтак, гра так і завершилася за рахунку 3:2.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/116/3/

Просмотров: 826 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz