Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 31 » Кубок Украины 1/ финала Ураган- Локомотив -2:1
11:27
Кубок Украины 1/ финала Ураган- Локомотив -2:1
Ураган- Локомотив -2:1
28 січня. 18:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1100 глядачів.
Арбітри: Стрелецький, Кравченко (обидва - Суми). Інспектор: Ушкань (Кременчук).
Ураган: Корнєєв-к - Павлюк, Паршиков, Валенко, Піддубний - Кіндратів, Сімка, Ярий, Пилипів - Цвєлих.
Локомотив: Литвиненко - Мінаєв-к, Зінченко, Берлізєв, Клочко - Федорченко, Одєгов, Колесник, Кісельов - О.Сорокін.
Голи: Цвєлих (25), Павлюк (27) - Клочко (13).

Три місяці тому "Ураган" вже зустрічався з "Локомотивом" у матчі 6-го туру Чемпіонату. Той жовтневий поєдинок завершився мінімальною перемогою івано-франківців з тим самим рахунком 2:1, як і тепер - в першій кубковій грі 1/8 фіналу Кубка України. Тож все вирішиться 11 лютого у матчі-відповіді, що відбудеться у Харкові.

У першому таймі рахунок міг би бути 2:1, щоправда на користь "Локомотива". На 13-й хвилині Клочко "обікрав" Піддубного на власній половині, промчав правим флангом і з дев'яти метрів пробив низом майже по центру: Корнєєв з таким нескладним ударом не справився - 0:1. За кілька хвилин "Урагану" пощастило, коли Клочко з Берлізєвим вдвох "викотились" на ворота господарів, але удар останнього прийшовся у стійку. Наприкінці тайму мав забивати Пилипів, однак після швидкої комбінації за участю Ярого і Сімки з шести метрів Федір пробив вище поперечини.

По перерві харків'яни не встигали за одним з найактивніших гравців "Урагану" Валенком, частенько порушуючи правила саме на ньому. На 25-й хвилині Євген завдав підступного удару з лівого флангу, і м'яч, влучивши в ногу Зінченку, опинився у сітці воріт - 1:1. Щоправда, цей гол записали на Цвєлих, котрий знаходився поблизу між Зінченком і Литвиненком (сподіваємось, що "свій" гол Валентин таки заб'є вже незабаром). За три хвилини після передачі Валенка Павлюк, витримавши паузу, перехитрив трьох харків'ян і вивів "Ураган" вперед - 2:1.

За 4,44 хв. до завершення матчу у пасиві гостей було вже 5 фолів, однак до дабл-пенальті справа так і не дійшла. Коли залишалось грати якихось шість секунд, рейд Валенка до воріт "зілізничників" зупинив голкіпер Литвиненко, причому зробив це у своїй штрафній. Проте ані шостого фолу, ані стовідсоткового пенальті арбітри не призначили. З'ясування відносин суперники перенесли на повторний поєдинок.

Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":
- Не дивлячись на те, що через травми братів Сорокіних ми не змогли виставити оптимальний склад, все ж результат матчу дає нам шанс на вихід в наступний раунд Кубка. Ми мали перевагу в перші 15 хвилин, забили м'яч і були близькі до того, щоб забити другий. Тоді, можливо, результат матчу був би вирішений. Але в другому таймі господарі зуміли провести два м'ячі в наші ворота. В "Урагані" грають хороші футболісти, команда достатньо самобутня і непроста. У нас позначилися травми, і ми не могли варіювати складом і підтримати гру в одному темпі. Тому такий результат.

Наприкінці гри ми постаралися максимум убезпечити свої ворота і притримували м'яч, що у результаті не дозволило супернику збільшити перевагу. Такий підсумок залишає нам великі шанси на успіх в матчі в Харкові. Хоч нічийний рахунок, хоч програш в один м'яч на майданчику суперника - в кубкових матчах ще ні про що не говорить. Вважатимемо, що м'яч, забитий на полі суперника, піде нам за два. Все вирішиться
в повторній зустрічі.

Були розмови про можливе перенесення матчу-відповіді у зв'язку з товариськими поєдинками збірної України зі словаками, але я дотримуюся того, що перенесення повинне бути зручним для обох команд. Йти на те, щоб один з клубів отримував при цьому перевагу - несправедливо. Тому, швидше за все гра відбудеться 11 числа.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Загалом, поєдинок мені сподобався. Наш суперник - достатньо сильна команда. У цьому ми переконались кілька місяців тому у грі чемпіонату, коли здобули нелегку перемогу лише наприкінці матчу. Сьогодні пропустили першими дещо нелогічний гол, потім - могли пропустити ще, але й могли забивати самі. У другому таймі нам таки вдалось забити, причому двічі. Приємно, що здобули вольову перемогу, але шанси на вихід до наступного раунду залишились такі, як і до початку сьогоднішньої гри - 50 на 50. Без сумніву, все вирішиться у повторній грі у Харкові. До того нас чекатимуть два непрості матчі чемпіонату - на виїзді з "СумДУ" і вдома з "Контингентом".

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 833 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz