Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 26 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ТАЙМ" (Львів) - 0:2 (0:0)
01:22
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ТАЙМ" (Львів) - 0:2 (0:0)
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ТАЙМ" (Львів) - 0:2 (0:0)
24 січня. 13:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1200 глядачів.
Арбітри: Гроховецький, Хоботов (обидва - Київ). Інспектор: Жовтоног (Дніпропетровськ).
Ураган: Корнєєв-к - Павлюк, Паршиков, Валенко, Піддубний - Кіндратів, Сімка, Ярий, Пилипів - Ткачук, Цвєлих.
Тайм: Іваняк - Кондратюк, Якунін, Легчанов, Овсянніков - Чепорнюк, Д.Бондар, Павленко-к, Скорий.
Голи: Овсянніков (38, 40).
Попередження: Ярий (28), Піддубний (29) - Д.Бондар (26).

Чергове західноукраїнське дербі стало центральним матчем туру, оскільки направду така гра мала відбутися у Донецьку. Однак львівська "Енергія", котра стала головним ньюзмейкером минулого тижня, на два поєдинки з "Шахтарем" - гру чемпіонату і матч-відповідь 1/8 Кубку України не приїхала. А долучився до цього... "Ураган", адже саме після поразки в Івано-Франківську керівництво "енергетиків" вирішило виставити на трансфер усіх своїх провідних гравців. Через два тижні шестеро з того складу "зелено-білих" встигли змінити клубні кольори на "чорно-білі" і знову вийшли на паркет місцевого коледжу фізвиховання - тепер у якості суперників.

Станіслав Гончаренко випустив у старті четвірку колишніх "енергетиків" - Кондратюка, Легчанова, Овсяннікова та Якуніна. В свою чергу, Сергій Гупаленко довірив місце у першому квартеті новобранцю Сергію Піддубному, котрий у цій компанії (Павлюк, Паршиков, Валенко) замінив травмованого Кулика. Сюди ж під заміну виходив Ткачук, котрий як раз на пару з Куликом зуміли забити своїй колишній команді в першому колі. Кращий бомбардир "Урагану" спостерігав за грою, сидячи на трибуні разом з іншими гравцями "Тайму", що не потрапили до заявки. І лише головному тренеру львів'ян відомо, кого з них він залишить у команді в другому колі. Принаймі, своє рішення Станіслав Гончаренко пообіцяв оприлюднити за кілька днів.

Перший тайм пройшов у гострій боротьбі, а команди діяли на зустрічних курсах. Спершу на удар Легчанова небезпечно відповів Валенко, потім на постріл Кіндратіва зі штрафного зреагував Іваняк, а Корнєєв зіграв надійно після двох ударів Овсяннікова та Чепорнюка. Два шанси відкрити рахунок мали господарі, однак Сімка з дев'яти метрів пробив не надто сильно, а Пилипів на 12-й хвилині втратив стовідсоткову нагоду, з двох метрів (!) не влучивши, як слід, по м'ячу. Одразу після цього Павленко виграв боротьбу в Ярого і відпасував ліворуч на Чепорнюка - Сергій в один дотик переправляв м'яч у ворота, але поцілив у стійку воріт. На 18-й хвилині вперше в гру увійшов Валентин Цвєлих, його появу на майданчику івано-франківська публіка зустріла оплесками. Однак наприкінці першого тайму господарям доводилось лише захищатись.

Після перерви "Ураган" свідомо віддав ініціативу, перейшовши на гру другим номером. Застосувавши тотальний пресинг, "таймівці" поступово притисли суперників до власних воріт, але до точних ударів справа не доходила. Господарів у ці 5-6 хвилин було просто не впізнати, але ближче до екватору вони "прокинулись". Валенко, отримавши трохи вільного простору, одразу пробив з 12-и метрів, але Іваняк м'яча парирував. Далі пішла доволі жорстка гра, і за три хвилини арбітри тричі показали "гірчичники" - Дмитру Бондару за фол на Валенку, Ярому - за порушення на Легчанові, а Піддубному, виходить, за симуляцію.

Вдало змінюючи ігрові квартети, львівська команда і надалі утримувала хороший темп, з яким господарям справлятись ставало дедалі важче. Корнєєв не один раз він врятував свою команду після небезпечних ударів Овсяннікова, Бондара, Легчанова і Чепорнюка. Однак втримати ворота на замку "ураганівському" капітану так і не вдалося. За 2,41 до завершення поєдинку Кондратюку дозволили прострілити на дальню стійку, де першим на м'ячі був Овсянніков - 0:1. Відразу ж Сергій Гупаленко взяв хвилинну перерву, після чого Пилипів вийшов на майданчик п'ятим польовим гравцем. Івано-франківці цього сезону ще жодного разу не забивали в більшості. Не дозволили їм цього зробити і "таймівці", хоча на останній хвилині Павлюк завдав два удари. Один з них заблокував Кондратюк, інший прийшовся вище воріт. За 14 секунд до фінальної сирени вже Станіслав Гончаренко взяв тайм-аут, і за мить Чепорнюк виборов м'яча в Ярого, віддав передачу на Овсяннікова, котрий з десяти метрів пробив повз Цвєлих і Пилипіва у порожні ворота - 0:2. Залишалось грати 6,5 секунд...

Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер "Тайму":
- Висота результату цього двобою чітко підкреслила стан і рівень попиту на такі матчів. Домінанти спроможності цих команд і адекватність відповідних характеристик, які намагаються вирішити найвищі задачі. Треба визнати, що на сьогоднішній день підбір та стан обох команд знаходиться на професійному рівні, інша справа, що ми десь трішки вище у змісті, зіграності та принциповості. Можливо, у нас залишився конгломерат двох четвірок. Ми сьогодні нікого не "діставали" зі складу - дві четвірки сильних гравців. Сергій Гупаленко, навпаки, "діставав", намагався знайти слабкі місця, знайти свіжу хвилю, яка могла б змінити цю гру, зіграти на наших недоліках. У якійсь мірі вони з цим впоралися, тож треба оцінювати справедливо - перший тайм, особливо у деяких ситуаціях щодо постановки, я би віддав свої симпатії "Урагану". Але щодо гострих моментів, наприклад, у Чепорнюка, можливо, ми були ближчими до забитого гола.

Допоки рахунок залишався 0:0, ми з вами дивилися вже не футбол, а шахову партію, у якій величезне значення значило - хто перший помилиться. Тому що моноліт, міцність та сила двох команд така змістовна та стійка, що вага результату виходила на перше місце. Хто першим би помилився, той і програв би. Як виявилося, ми були щасливішими. Той тиск, який ми почали здійснювати у другому таймі, напевне і призвів до забитого голу. Після перервм ми були агресивнішими, почали підтискати, володіти ініціативою, нагнітати, відбирати, бити і тому нам пощастило.

- Минулого тижня ви провели онлайн-конференцію, і на запитання "про кращих 12 гравців першого кола нинішнього чемпіонату" ви назвали і двох "ураганівців" - Ярого і Валенка. Чим вони заслужили ваші симпатії?
- Якби у мене була можливість, я б їх завтра запросив до себе у "Тайм", але у них діючі контракти з "Ураганом". Ці гравці мені дуже подобаються, оскільки підходять під мій стиль, мою концепцію та модель гри. Це - справжні професіонали, які люблять грати і хочуть грати, тому я їх і відзначив.

- За тиждень закривається трансферне вікно. Враховуючи, що до вашої команди приєдналися одразу п'ять нових гравців слід очікувати, що ряд гравців "Тайму" будуть виставлені на трансфер...
- І справді, наші проблеми зараз не брати ще когось, а працевлаштувати тих, хто вже не проходить до складу. У нас є тиждень на це. Дуже шкода буде розлучатися з гравцями, але спорт вищих досягнень вимагає наявності кваліфікованих гравців. Якщо ти взявся вирішувати надвисокі завдання без відповідного підбору виконавців, то інші розмови - пусті. Тут все визначають люди, тому новачків у нас більше не буде, ми обрали оптимальний склад. Проблемою залишилося працевлаштувати тих гравців, які нам більше не підходять.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Я цілком згоден з Станіславом Гончаренком. У першому таймі симпатії спокійно можна було віддати нам, а от у другому - "Тайм" виглядав цікавішим і за створеними моментами, і за змістом гри. Ми це намагалися змінити, але в нас не виходило. Я побачив не дуже задовільний фізичний стан наших гравців, - це було помітно з першої хвилини. В принципі, гра йшла до забитого м'яча. Забив "Тайм" і в підсумку переміг, оскільки в другому таймі вони зіграли набагато краще, тому вважаю результат закономірним.

У команди суперника повністю збалансовані дві четвірки, які грають разом вже не перший рік. У нас - ситуація трішки інша. Отримав травму наш головний бомбардир Едуард Кулик. І хоч досвідчений Сергій Піддубний - кваліфікований гравець, який кілька днів тому поповнив ряди "Урагану", йому ще потрібно часу, щоб влитися у наш колектив. Бо у нас інша гра, ніж та, що була в "Енергії". А от Валентин Цвелих ще не готовий функціонально.

- Чи будуть ще якійсь придбання в "Урагану" до закриття трансферного періоду?
- Можливо, у нас і з'являться ще нові обличчя, принаймі, я не виключаю цього...

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 980 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz