Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 24 » Піддубний залишається «енергетиком»!
11:12
Піддубний залишається «енергетиком»!
Щоправда, тепер уже не львівським, а івано-франківським – ветеран «Енергії» Сергій Піддубний перейшов до «Урагану». Цей перехід символічний, адже львівську і франківську команди у певній степені можна назвати побратимами – обидві належать місцевим обленерго. Контракт Піддубного та «Урагану», як повідомляє офіційний Інтернет-сайт івано-франківського клубу, розрахований на 2,5 років.

- Мені приємно переходити саме в «Ураган», адже ця команда близька по духу до «Енергії», - відзначає Піддубний.Зрештою, як ви знаєте, клуби належать спорідненим організаціям, керівники обох команд (Стефанків та Костюк) також між собою товаришують.

Сьогодні уже четвертий день, як Піддубний перебуває у Івано-Франківську. «Ураган» оперативно забезпечив 32-річного гравця однокімнатною квартирою і, як зазначає Сергій, «рештою необхідних умов для життя. Наразі Сергій в команді лише адаптується. На тренуваннях найбільше спілкується з Паршиковим, Кіндратівим та Куликом, з якими свого часу виступав ще в «Енергії».

- Раніше, коли змінював клуби, то не мав проблем з адаптацією, - пригадує Піддубний. – Маю життєве кредо, яке, думаю, допомагає знаходити своє місце у новій обстановці: «Де б я не був, маю сумлінно виконувати свої обов’язки, цілком віддаватися роботі».

По першим тренуванням, що їх провів разом з «Ураганом», Сергій зробив уже й перші висновки. «Мене дивує, що «Ураган» у чемпіонаті займає таке низьке місце (восьме – Авт.), - відзначає Піддубний.Потенціал колективу – боротьба за нагороди!»

Припущенням Сергія, зважаючи на його досвід, можна повірити – разом з «Енергією» він уже тричі здобував нагороди чемпіонатів України, причому одного разу золоті – у сезоні 2006/07 рр, (потім виступав у футзальній Лізі чемпіонів). У «зелено-білому» клубі Піддубний з’явився ще на самому початку історії команди – у 2001-у році. З того часу і понині зіграв за «Енергію» 215 матчів, у них забив 104 голи (фактично проводив м’ячі у кожному другому поєдинку).

- Коли я дізнався, що «Енергія» бере курс на омолодження і що ціла група футболістів, в тому числі і я, буде змушена покинути колектив, то був просто шокований, - пригадує Піддубний.Кілька днів у прямому сенсі майже не спав і не їв. «Енергія» назавжди залишиться для мене значною частинкою життя, це для мене – рідна команда. Мені дуже прикро, що такою, як була, «Енергія» у майбутньому уже не буде. В нас був хороший колектив. Так, цього сезону не все вдавалося, але, рахую, потенціал у нас був. Хоча й до керівництва «зелено-білого» клубу не маю жодних претензій – змінити обличчя команди – це їхнє рішення, яке я поважаю.


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=670
Просмотров: 842 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 5.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz