Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 14 » "УРАГАН" ВИСТАВИВ НА ТРАНСФЕР ТРЬОХ ГРАВЦІВ
10:40
"УРАГАН" ВИСТАВИВ НА ТРАНСФЕР ТРЬОХ ГРАВЦІВ
Юрій СЕНДЕЦЬКИЙ, Сергій МАРТИНЕНКО та Олександр ОЛІЩУК виставлені на трансфер.

Більш детальнішу інформацію щодо подальшого працевлаштування (з можливістю оренди) цих футболістів можна отримати безпосередньо за телефонами: +38 (0342) 520-527 - КОСТЮК Василь Васильович (віце-президент), +38 (0342) 523-072 - офіс клубу.

Керівництво клубу та партнери по команді дякують за співпрацю Юрію, Сергію й Олександру та бажають успіхів у подальшій кар'єрі. Найближчим часом ці футболісти займуться своїм подальшим працевлаштуванням в інших командах.

ДОВІДКА
ЮРІЙ СЕНДЕЦЬКИЙ - 29.04.1980, мс

За "Ураган" провів шість сезонів, граючи в команді з моменту створення клубу (2002-08). Зіграв 180 матчів, забив 79 голів.
У складі студентської збірної України став бронзовим призером Чемпіонату Світу 2006 року, за що і отримав звання майстра спорту.
У 2006-08 рр. запрошувався до лав національної збірної України.

Коментар тренера: гравець атакуючого плану. Штатний пенальтист команди і виконавець штрафних ударів, стандартних положень. Хороший поставлений сильний удар лівою ногою, комбінаційний гравець. Володіє точною гострою передачею, добре бачить майданчик. Лідер квартету, має непоступливий характер переможця. Працездатний, має хорошу фізичну підготовку.

СЕРГІЙ МАРТИНЕНКО - 20.10.1980

За "Ураган" провів перше коло поточного сезону, зіграв 4 матчі. До цього чотири сезони виступав у запорізькій "Дніпроспецсталі", у складі якої ставав срібним та двічі бронзовим призером чемпіонатів, а також фіналістом Кубка України та володарем Кубка ліги.
Далі три сезони поспіль захищав кольори луганського ЛТК (80 матчів, 29 голів), після чого влітку 2008 року підписав контракт з "Ураганом".

Коментар тренера: атакуючий захисник, володіє хорошою швидкістю, однак більше - індивідуал. Може загострити ігрову ситуацію самостійно. Має поставлений удар з обох ніг. Працездатний, може віддати нестандартну гостру передачу.

ОЛЕКСАНДР ОЛІЩУК - 17.03.1983

За "Ураган" провів півтора сезони (2007-08). Зіграв 37 матчів, забив 12 голів. До цього чотири сезони виступав у запорізькій "Дніпроспецсталі", у складі якої став срібним призером чемпіонату та фіналістом Кубка України. Загалом за ДСС провів 101 матч, забив 28 голів.

Коментар тренера: атакуючий захисник, володіє вибуховою та дистанційною швидкістю, хорошим дриблінгом. Має поставлений удар з обох ніг. Гарно взаємодіє з партнерами по команді, як в грі, так і в побуті. Підходить під різні тактичні схеми. Дуже виносливий, має гарну фізичну підготовку.

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 902 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz