Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 12 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 6:3 (2:3)
00:57
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 6:3 (2:3)
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ" (Львів) - 6:3 (2:3)
10 січня. 13:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1200 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Банасько (Фастів). Інспектор: Лисенчук (Київ).
Ураган: Корнєєв-к - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Кіндратів, Сімка, Ярий, Сендецький - Ткачук, Пилипів.
Енергія: Кардаш - Федюк, Якунін, Овсянніков, Кондратюк - Луців, Легчанов-к, Піддубний, Вацяк - Кузь, Радько.
Голи: Паршиков (6, 37), Ярий (12), Сендецький (23, з пенальті, 38, з пенальті), Павлюк (36) - Піддубний (14), Легчанов (15), Луців (20).
Попередження: Сендецький (15), Корнєєв (29) - Якунін (10), Кардаш (38). Вилучення: Кондратюк (10, фол останньої надії).

Впродовж трьох сезонів поспіль "Ураган" не міг відібрати жодного очка у матчах зі своїм принциповим суперником - львівською "Енергією". Про подвійне дербі - західноукраїнське та енергетичне - вже було сказано і написано чимало. Незважаючи на сім рядків різниці у турнірній таблиці, цей поєдинок наперед можна було б вважати центральним матчем туру. Принаймі для вболівальників, які такого вже давно не бачили: дев'ять голів, вилучення і чотрири попередження, два пенальті і нереалізований 10-метровий! Якщо чесно, то такого не очікував ніхто...

На перших хвилинах травмувався кращий голеадор "Урагану" Кулик, а замість нього в стартовому квартеті вийшов Ткачук. Спершу суперники пристрілювалися: Валенко і Сімка у ворота не влучили, удари Паршикова і Піддубного голкіпери відбили. А на 6-ій хвилині рахунок було відкрито. "Енергетики" розіграли небезпечний кутовий, після чого Валенко промчав правим флангом, обійшов двох суперників, переадресував на Паршикова, той віддавав під удар, але Федюк на пару з Овсянніковим заштовхнули м'яч у власні ворота - 1:0.

Вже за чотири хвилини відбувся, напевне, ключовий момент, який викликав неоднозначну реакцію з боку львів'ян. На лівому фланзі Валенко відібрав м'яча у Якуніна і виходив на побачення з Кардашем, однак перед самим штрафним майданчиком його зносить Кондратюк. Арбітр Дребужан розцінив епізод як фол "останньої надії" і справедливо показав червону картку Кондратюку, а потім ще й жовту - Якуніну за розмови. Штрафний взявся виконувати Пилипів, але ні він, ані потім Паршиков не змогли переграти голкіпера "Енергії". Буквально за хвилину це ефектно зробив Ярий, котрий вдало зіграв на добиванні після того, як Сендецький справа поцілив у штангу. Розстріляти ворота з п'яти метрів Роману ніхто з гостей не завадив - 2:0.

Проте "зелено-білі" не лише дуже швидко відігралися, але наприкінці тайму і взагалі вийшли вперед. Впродовж однієї хвилини Піддубний і Легчанов провели два голи-красені, зумівши забити Корнєєву поміж ніг. На 17-й хвилині Кіндратів після прострілу Сімки змарнував стовідсоткову нагоду, буквально з метра не влучивши у ворота. Завершення тайму було за "Енергією". За 23,5 секунди до сирени "Ураган" сфолив вшосте, однак Легчанов з дабл-пенальті у ворота не поцілив. Проте це не завадило підопічним Юрія Кобзаря піти на перерву у якості переможців. Той же Легчанов вивів на ударну позицію Луціва, котрий чітко пробив під воротарем - 2:3.

Початок другої половини зустрічі був на господарями. Після розіграшу кутового Сімка влучив у хрестовину воріт, а потім у штрафній "Енергії" збили з ніг Павлюка, і Сендецький чітко реалізував пенальті - 3:3. Далі на майданчику точилася справжня чоловіча боротьба, у якій шанси знову вийти вперед мали обидві команди. Одна з атак "Урагану" завершилася ударом Ярого - вище воріт. За дві хвилини Корнєєв двічі рятував господарів після виходу Луціва сам-на-сам - у першому випадку за межами штрафного майданчика, за що і отримав попередження. В свою чергу, Кардаш допоміг гостям після пострілу Валенка, згодом Пилипів не влучив у ворота, а небезпечний удар Ярого заблокував Піддубний.

Переломний момент у грі прийшовся на 36-у хвилину: Пилипів передачею знайшов перед штрафною Павлюка, котрий прийняв м'яч спиною до воріт, розвернувся і лівою блискуче пробив поміж ніг Піддубного і повз Кардаша - 4:3. Одразу після цього Якунін почав виходити на майданчик п'ятим польовим, і згодом львів'яни створили дуже небезпечний момент. Легчанов зі штрафного відпасував на неприкритого Піддубного, але Сергій з близької відстані пробив над поперечиною. "Не забиваєш ти, забивають тобі..." Впродовж 37 секунд "Ураган" відзначився ще двічі і цілком зняв питання про переможця. На 38-й хвилині Пилипів вивів Паршикова сам-на-сам з голкіпером "Енергії", і Андрій оформив дубль у ворота колишньої команди, спрямувавши м'яча під Кардашем. За мить вже Паршиков віддав під удар Пилипіву, однак м'яч потрапив руку Федюку, котрий прийшов на допомогу воротареві. З другого шестиметрового знову не схибив Сендецький, що цього разу пробив у ліву "дев'ятку" - 6:3. Це - перемога!!!

До фінальної сирени ніхто з вболівальників і не думав сідати на свої місця. Місцева публіка, стоячи, аплодувала гравцям "Урагану", котрі подарували незабутнє видовище, якого Івано-Франківськ вже давно не бачив. Підопічні Сергія Гупаленка розпочали 2009-й рік з важливої перемоги, додавши оптимізму своїм шанувальникам.

Юрій КОБЗАР, головний тренер "Енергії":
Ті помилки, що ми зробили за рахунку 3:2, були зовсім необов'язкові. Гравці такого рівня просто не повинні так помилятися. Ключовий момент був за рахунку 3:3. Павлюк прийняв на стовпа, розвернувся і пробив... Для нашої команди такі голи неприпустимі.

Скільки років я вже у міні-футболі, тому те як судять арбітри, відчуваю одразу. Про упередженість у сьогоднішньому матчі я говорити не буду, але треба мати кваліфікацію, щоб не псувати гру. Програли ми "Урагану" чи виграли - це вже друге питання. Але те, як сьогодні працювали на матчі судді, просто недопустимо. Минулого року перед ключовим матчем з "Шахтарем" у нас пропускали ту гру два збірники. Зараз ми знову гратимемо з "Шахтарем", і цей матч пропускає Кондратюк - один з наших провідних гравців. Що я тут можу сказати? У нас судді просто трактують правила по-різному. Червона картка та два пенальті - такі рішення, звісно ж, нервують гравців, і вони починають не виконувати установку на гру, бо діють емоції, адже сьогодні гра була надзичайно емоційна. Перемагаючи 3:2, ми програли "Урагану" другий тайм, тому підсумок матчу вважаю закономірним.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Ми налаштовуємося на перемогу у кожній грі. Сьогодні мене засмутило тільки одне - за рахунку 2:0 ми почали втрачати гру, пропустили три голи. Але зуміли переломити хід поєдинку, проявили характер і перемогли, тож мене це не може не тішити. Гра видалась дуже видовищною і драматичною. Сподіваюсь, вона сподобалась вболівальникам. У другому колі ми граємо вдома практично усі матчі з лідерами, тому будемо боротися і надолужувати втрачене. Зараз ми всього на шість очок відстаємо від 3-го місця - а це дві перемоги -, тож ще усе попереду.

- Відчувалося, що після травми Кулика у дебюті матчу рівноцінної заміни у обличчі Ткачука та Пилипіва так і не було. Чи знайшли ви вже оптимальне поєднання квартетів?
- Як ви знаєте, ми тренувалися трьома четвірками. Тому коли вийшов у гру Ткачук, відчувалося, що він ще не зіграний з цим квартетом, хоча і підходить під їх стиль гри. Пилипів увійшов у гру краще, аніж Ткачук, саме тому він і виходив на майданчик далі. Діями Федора я задоволений, хоча у нього майже все перше коло гра не йшла.

- Коли ви повірили в перемогу і кого можете відзначити у складі "Урагану"?
- Вважаю, що переломним став наш четвертий гол. Тоді відчув, що ми не програємо. Виокремлювати нікого не буду, адже всі доклали чимало зусиль для загальної перемоги.


ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 853 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz