Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 10 » МФК «Рівне» -- «Тайм» 2:4
18:58
МФК «Рівне» -- «Тайм» 2:4
Жити стало краще, жити стало веселіше. На жаль, ця теза стосується лише футзальної України. Інтрига у боротьбі за нагороди чемпіонату загострюється. У 15-му турі «Енергія» несподівано втратила очки в матчі проти «Урагану». Тим самим, «енергетики» зробили перебування «Тайму» на другій позиції турнірної таблиці ще комфортнішим. Для ще більшого щастя «таймівцям» тепер бракує втрати очок «шахтарями», які в наступному турі зустрінуться із командою Юрія Кобзаря. Що ж стосується самого «Тайму», то в 15-му турі він обіграв МФК «Рівне». Перемога не ефектна, але старе правило – малюнок гри забувається, а результат залишається – ще ніхто не відмінив.
Підсумковий рахунок гри МФК «Рівне» з «Таймом» 2:4 на користь гостей. Звісно, амбіції обох команд, що яскраво характеризує турнірне становище,  дуже різні. Але варто  лише згадати про малюнок усіх попередніх домашніх матчів рівнечан, стає зрозуміло, що останній суперник «Тайму» є непростим. На своєму рідному, нестандартному майданчику «Рівне» так просто перемогу не віддає нікому. Інша справа виїзні протистояння цієї команди. Окрім того, на одному диханні сезон пройти важко й жодна команда не може перебувати на піку форми впродовж усього чемпіонату. Головне, аби ідеальні кондиції в хлопців були у матчах із основними конкурентами в чемпіонській гонці, а в матчах із середняками чи аутсайдерами потрібно просто уникнути втрати очок. 
Що ж стосується самої гри, то усі голи були забиті після перерви. У першому таймі з-поміж львів’ян особливо активним був Олександр Бондар. «Таймівцю», вочевидь, дуже кортіло засмутити своїх земляків. Але після його ударів м’яч проходив в лічених сантиметрах від штанги чи поперечини або небезпеку ліквідовував кіпер рівнечан. Також, небезпечними ударами по воротах господарів відзначалися Макаєв, Чепорнюк та Павленко. МФК «Рівне» теж гав не ловив й раз по раз гостро атакував. І якби не майстерність Іваняка хто знає, який би рахунок був.
А після перерви розпочалося найцікавіше. Зусилля Олександра Бондаря врешті увінчалися успіхом – після його удару із п’яти метрів шкіряна куля залетіла в дев’ятку. Відтак, 1:0. Через 2 хвилини невідпорним ударом із-за меж штрафного майданчику відзначився Чепорнюк – 0:2. Здалося, що гра зроблена, завдяки кращій індивідуальній майстерності гості «кататимуть» м’яч до завершення гри й малою кров’ю здобудуть три очки. Для того, аби спростувати цю думку уболівальників, зрештою, і самих «таймівців», рівнечанам багато часу не знадобилося. Уже на 29-й хвилині Петрик робить рахунок 1:2, а ще через хвилину Дармовіс поновлює паритет. Щоправда, нічийний рахунок протримався не довго. Усе на тій же 30-й хвилині Павленко знову виводить «Тайм» уперед. Заключні кілька хвилин матчу явно додали сивини у волосі та питань для роздумів Станіславу Гончаренку. Його команда деякий час балансувала на межі провалу(нічию у цій грі, мабуть, інакше ніхто не сприйняв би). Знову «Тайму» допомогла холоднокровність голкіпера – Євгена Іваняка. Той парирував чимало небезпечних ударів господарів і більше голів у цій грі не пропускав. На 36-й хвилині Павленко оформив дубль й тим самим позбавив господарів надії бодай на одне очко.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/97/3/
 
Просмотров: 960 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz