Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 9 » Василь Костюк: “Якщо “Ураган” відкриє рахунок – переможе”. Олександр Стефанків побоюється івано-франківських уболівальників
10:52
Василь Костюк: “Якщо “Ураган” відкриє рахунок – переможе”. Олександр Стефанків побоюється івано-франківських уболівальників

Друзі по життю – вони, щонайменше, двічі на рік опиняються по різні боки барикад. Коли “Ураган”, у якому Василь Костюк віце-президент, грає з “Енергією” президента Олександра Стефанківа. Напередодні чергового очного поєдинку Василь Костюк та Олександр Стефанків відповіли на запитання офіційного клубного сайту.
1) “Ураган” та “Енергія” пятий рік грають у вищій лізі. Принциповість протистояння збереглася чи з часом вона втрачає свою гостроту?
- Костюк: жодним чином не втрачає. Це стосується не тільки матчів основних команд. Ветеранських, наприклад, також. Знаю по собі – завжди коли граю у футбол, хочу перемагати, але надто – якщо суперник представляє “Львівобленерго”.
- Стефанків: збереглася. Причому - ширша. Навіть коли діти грають. Те, що нині ми треті, а суперник – десятий, не має значення, перевага “Енергії” у очках і вдала статистика поєдинків у Івано-Франківську – також. “Ураган” завжди був міцним горішком, а влітку провів надто серйозну селекційну роботу, щоб ми могли тішити себе минулими перемогами на Прикарпатті.
2) У міжсезоння з “Енергії” до “Урагану” перейшов Андрій Паршиков. Чи означає це що гравець може бути по-особливому налаштований на поєдинок? Чи може він “перегоріти”?
- Костюк: Паршиков - принциповий хлопець, фаховий гравець. Щоправда, у останніх матчах його гра трохи погіршилася, став менше брати на себе ініціативу. Побачимо, як буде в суботу.
- Стефанків: не думаю, що Андрій “перегорить”. Він справжній професіонал, сильний індивідуально виконавець. Але все одно - у суботу треба буде вирішувати проблему не просто Паршикова, це а “Урагану”.
3) Влітку в Івано-Франківську змінили покриття. “Енергія” на ньому грала тільки один жовтневий товариський матч. Чи допоможе це “Урагану”?
- Костюк: я вважаю, що покриття – другорядний чинник. Допомогти нам має,насамперед,високий рівень гри.
- Стефанків: я більше побоююся не покриття, а уболівальницького фактору. Знаю, що в Івано-Франківську нашого суперника люблять і підтримувати його уміють
4) 5 січня святкував день народження президент “Урагану” Олександр Бубен. Як цей факт може вплинути на результат поєдинку?
- Костюк: так вийшло, що торік ми приймали “Енергію” саме в день народження Олександра Олександровича. Програли – 1:4. Важко відповісти на це ваше запитання. Хочеться тільки вірити, що цього року команда порадує президента.
- Стефанків: можна пригадати торішню історію, але я б не брався однозначно розцінювати цю деталь. Та і особливо не замислююсь на нею.
5) кадрові втрати команд?
- Костюк: Їжаковський.
- Стефанків: Струк. Кілька тренувань пропустив і Піддубний
6) чи передбачені додаткові преміальні за перемогу у “енергетичному дербі”?
- Костюк: конкретно на матч – ні. Але нашим гравцям, запевнюю, мотивації не бракуватиме.
- Стефанків: скажу так - ми враховуємо ранг матчу та статус суперника і те, що матч у Івано-Франківську підсумує перше коло чемпіонату
7) лідер суперника?
- Костюк: Легчанов. Думаю, з часом капітан “Енергії” вийде на перші ролі у збірній України
- Стефанків: Корнєєв та Валенко
8) найвдаліший та найгірший матчі у історії взаємостосунків.
- Костюк: Успіх - у грудні 2003 ми перемогли “Енергію” у Львові і вийшли до фіналу Кубка ліги. Найгірший... Прикро, що торік програли на день народження президента. А ще 10 травня 2006 програли львівянам удома, і ті виграли “срібло”.
-Стефанків: найгріший – це грудень 2003, Кубок Ліги. А срібний тріумф, оформлений у Івано-Франківську – хіба його можна забути?
9) що стане вирішальним чинником у матчі?
- Костюк: команди добре знають одна одну. Відповідно – справа у психології. Хто виявиться загартованішим, той і переможе.
- Стефанків: не сумніваюсь – концентрація та психологія

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=620
Просмотров: 935 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz