Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 5 » «Тайм» - «Локомотив» - 1:2
12:36
«Тайм» - «Локомотив» - 1:2
«Тайм» несподівано невдало стартував у 2009 році. Підопічні Станіслава Гончаренка сенсаційно поступилися середняку елітного дивізіону харківському «Локомотиву». Суперники на початку зустрічі діяли у доволі повільному темпі. Небезпечних моментів  у дебюті зустрічі обидві команди створили обмаль. Так, у харківян найбільшу загрозу становив епізод, коли Сорокін виводив сам на сам Одегова: голікпер «Тайму» Іваняк вчасно скоротив кут обстрілу і гравець «Локомотива» нагоду змарнував. Натомість таймівці також не реалізували кілька напівмоментів: непогані нагоди вивести львівян уперед змарнували Олександр Бондар та Сергій Кольцун.

«Залізничники» повели у рахунку на 16 хвилині, коли Берлізьов завдав потужного удару здалеку: Іваняк на постріл зреагував, але від його рук мяч все одно влетів у сітку. Не минуло і  двох хвилин, як команда Гончаренка вирівняла становище. Результативним ударом відзначився Павленко, який матеріалізував у гол пас під Дмитра Бондара.

Ще до перерви таймівці ледь не вийшли вперед. Мяч після прицільного удару з кількох метрів у виконанні Москвіна з лінії воріт виніс польовий гравець «Локомотиву». Ще кращий шанс відзначитись вдруге господарі змарнували на 26-тій хвилині, коли у штангу з 3-ьох метрів поцілив Павленко. І хоча впродовж другої двадцятихвилинки таймівці атакували значно частіше і різноманітніше, аніж суперник,  меше, аніж за три хвили до завершення зустрічі «Локомотив» забив переможний гол. У протихід Іваняку з меж штрафного майданчику пробив Мінаєв – 1:2.

Наставник «Тайм» одразу замінив голікепера Іваняка на пятого польового гравця, функції якого виконував Дмитро Бондар. Такий крок ледь не приніс результ на останній хвилині матчу: врятувати «Тайм» від поразки міг Павленко…


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/94/3/
Просмотров: 910 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz