Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 2 » ОЛЕГ ІЖАКОВСЬКИЙ. КОЛИ ВОРОТАР - ЦЕ ПІВКОМАНДИ...
20:37
ОЛЕГ ІЖАКОВСЬКИЙ. КОЛИ ВОРОТАР - ЦЕ ПІВКОМАНДИ...
Перемігши "Моноліт" минулої неділі, "Ураган" перервав триматчеву серію виїзних невдач, а ти, у свою чергу, вперше у чемпіонаті відстояв "на нуль". Які враження залишив останній матч?
Рахунок 3:0 цілком відповідає тим подіям, які розгортались під час поєдинку. Скажу більше, ми мали забивати ще кілька разів, але забракло влучності. У "Моноліта" не було стовідсоткових гольових моментів. Хотів би відзначити і гру у захисті наших хлопців, вони віддано боролися за кожен м'яч, за що я їм дуже вдячний. Натомість, у нападі в нас нагод збільшити рахунок було безліч, знову підводить реалізація.

- Як ти оціниш рівень цьогорічної першості, враховуючи, що після несподіваних результатів матчів 12 туру відстань у турнірній таблиці між 4-ою та 12-ою командами складає всього чотири очки...
Так, рівень команд безперечно дуже виріс. Вважаю, що цей чемпіонат один з найсильніших за останні роки. Дуже сильна конкуренція, фактично немає прохідних матчів, а кожного туру бувають якійсь несподіванки чи сенсації. Тому зараз відстань у турнірній таблиці між командами - мінімальна. Ти можеш виграти - і піднятися на четверте місце, а можеш програти - і опуститися одразу на 4-5 позицій, тож кожна гра для нас зараз дуже важлива. Перемагай у в Рівному, і ми зараз вже би були четвертими. На жаль, не склалося. Треба брати очки у матчах з лідерами - "Шахтарем" та "Енергією".

- Проти чемпіонів України ти відіграв вже сім матчів. Кого слід остерігатись у складі нинішнього "Шахтаря"?
Насамперед, таких досвідчених виконавців, як Мансуров і Москвичов. А, безперечно, головна небезпека донеччан надходить від бразильців, зокрема від Вассури і Фумаси. Бразильці є бразильці, вони дуже технічні і проти них непросто грати.

- Ти вже другий сезон пліч-о-пліч проводиш з кращим воротарем в історії українського футзалу Владиславом Корнєєвим. Чи багато ти навчився у нього за цей час?
З Владом у нас склалися хороші стосунки. Мені дуже приємно, що такий легендарний голкіпер грає в "Урагані", і я разом з ним вже другий сезон. До цього у нас ніколи не було тренера по воротарях, не було спеціальних воротарських вправ, а з приходом Корнєєва дуже багато чого змінилося у цьому напрямі, і це пішло мені на користь.

- За кілька днів наступить Новий рік. Твої побажання партнерам по команді, а також вболівальникам "Урагану"...
Усім гравцям хочу побажати здоров'я, щоб травми їх оминали, а фортуна була тільки на нашому боці. Керівництву клубу так само бажаю здоров'я і щастя, а ще терпіння і віри у команду. Нашим вболівальникам хотів би побажати щастя, сімейного благополуччя та наснаги. Від себе особисто і від імені команди вислювлюю велику подяку за вашу підтримку! Вітаю усіх з новорічними та Різдвяними святами!

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 874 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz