Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 1 » «Енергія» - МФК «Рівне» - 9:0 (4:0)
19:10
«Енергія» - МФК «Рівне» - 9:0 (4:0)
«Енергія» - МФК «Рівне» - 9:0 (4:0)

30 грудня. Львів. Палац спорту «Галичина». 300 глядачів.
Арбітри: Соболевський (Радомишль), Король (Донецьк)

«Енергія»: Кардаш (Пітуля,29) – Луців, Легчанов, Федюк, Якунін – Овсянніков, Кондратюк, Піддубний, Вацяк – Радько, Кузь.

«Рівне»: Черемис (Колодюк, 21) - Кравчук, Петрик, Сондак, Волох, Басіч, Дармовис, Жовтун, Савчук, Жак, Басюк.

Голи: Піддубний, 5; Кондратюк, 7, 10, 24; Овсянніков, 20, 25; Федюк, 37; Якунін, 38; Вацяк, 40.
Попередження: Якунін (32).

Так у цьому сезоні «Енергія» ще не перемагала! У нинішньому чемпіонаті «енергетики» тричі долали суперників з розгромним рахунком. Перед цим найбільша перевага, якої сягали «зелено-білі», становила сім м’ячів («Кардинал» – «Енергія» - 0:7). І ось у матчі проти «Рівного» - нове досягнення! Власне, ця перемога, здобута напередодні нового року, стала другою у рейтингу найбільших звитяг «Енергії» в історії. Крупніше, ніж 9:0, львів’яни перемагали лише одного разу - у 2007-у році луганський ЛТК з рахунком 12:2.

Звитяга над «Рівним» для «Енергії» уже четверта поспіль у чемпіонаті. Схоже, криза в команді і справді лишається позаду. У новий рік колектив має йти у хорошому настрої і з твердим третім місцем у турнірній таблиці , а також з перспективою покращення свого становища.

Детально описувати перипетії гри «Енергія» - «Рівне» немає змісту – надто вже однобокою вона вийшла. Львів’яни впродовж матчу володіли беззаперечною перевагою, натомість гості, які приїхали до Львова у день поєдинку, виглядали якимись розібраними. У другому таймі «енергетики» дозволяли собі навіть у певній степені знущатися над опонентами – в одному з епізодів Кондратюк вийшов сам на сам та п’ятою (!) перекинув м’яча через себе та голкіпера гостей! «Кулястий» у тій ситуації у ворота не потрапив (натомість влучив у поперечку), але епізод однаково вартий уваги. Ще одним свідченням тотальної переваги «Енергії» стало те, що ще у середині другого тайму Юрій Кобзар випустив на поле молодого кіпера Пітулю замість досвідченого Кардаша.

Щоб не вдаватися в інші менш важливі деталі гри пропонуємо до вашої уваги перелік і опис дев’яти голів, що їх забили у матчі.

1 гол (5 хв.) – Легчанов з м’ячем пройшов через центр поля та віддав передачу у розріз на Пуддубного. Сергій зблизився з воротарем та прицільно пробив у дальній кут.

2 гол (7 хв.) – Гольову комбінацію розпочав воротар «Енергії» Кардаш. Він викинув м’яча на протилежну половину поля, Овсянніков уже там переадресував «круглого» на Кондратюка, що набігав. Олександр потужно і влучно пробив з семи метрів.

3 гол (10 хв.) – Якунін зробив класну передачу (нею відрізав одразу трьох опонентів) на Кондратюка, що знаходився на лінії штрафного майданчика. Таким подарунком Олександр не скористатися не міг, відтак, відправив м’яча у ворота.

4 гол (20 хв.)Овсянніков пройшов від власних воріт через весь майданчик, уже в районі штрафної суперників зіграв у стіночку з Кондратюком та забив четвертий гол у зустрічі.

5 гол (24 хв.) – Якунін вивів м’яч з ауту на Кондратюка, який ударом з семи метрів знову змусив капітулювати голкіпера гостей.

6 гол (25 хв.) – Сольний прохід лівим флангом Овсянніков завершив точним ударом у дальній кут воріт.

7 гол (37 хв.) – Після кутового «енергетики» розіграли триходівку – Якунін-Овсянніков-Федюк, яку результативно завершив останній.

8 гол (38 хв.) - Кондратюк з центру поля у розріз між трьома суперникам віддав передачу на Якуніна, який знаходився у семи метрах від воріт. Першим дотиком Сергій обробив м’яча, а другим спрямував «кулястого» у ворота.

9 гол (40 хв.) – Легчанов обіграв одного із суперників та відпасував м’яча Вацяку, Сергій змістився ближче до воріт та пробив. Голкіпер гостей з ударом впоратися не зумів, хоча і мав шинси.

Коментар

Юрій Кобзар, головний тренер «Енергії»

--Вважаю, що наші суперники підійшли до матчу не зовсім підготовленими, власне, тому їм було тяжко створити нам конкуренцію. В цілому діями своїх підопічних я задоволений, тішить, що не пропустили голів (у гравців була установка – не дати опонентам зіграти на наших помилках). Хоча у грі були і моменти, які мені не сподобалися. Ми інколи втрачали свою гру, таки припускалися помилок. Цього не повинно бути.


Юрій Баховський, головний тренер МФК «Рівне»

--Ганебна гра з нашого боку, напевно, найгірша на моїй пам’яті. Перші чотири голи, що ми їх пропустили, вважаю, не «Енергія» забила, а ми «привезли» їх самі собі. Просто якихось дитячих помилок припускалися мої гравці. Звісно ж, уже коли рахунок був 0:4, зібратися було складно. З настроєм на гру взагалі-то з самого початку були проблеми.
Не дуже вдало сьогодні зіграли наші голкіпери, яких довелося задіяти у зв’язку з травмою нашого основного воротаря Щербакова. Чемерис і Колодюк - молоді (обидної 1989-го року народження) та амбіційні, але, мабуть, їм ще зарано на такому рівні виступати.
Можливо, негативно на хлопців вплинула не зовсім визначена ситуація з фінансами у клубі. Криза торкнулася і нас, і наразі невідомо, як далі фінансуватиметься наша команда. Та це, зрештою, не виправдання нашій недолугій грі.


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=600
Просмотров: 972 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz