Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 28 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ШАХТАР" (Донецьк) - 1:3 (0:1)
08:16
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ШАХТАР" (Донецьк) - 1:3 (0:1)
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ШАХТАР" (Донецьк) - 1:3 (0:1)
6 грудня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1500 глядачів.
Арбітри: Гроховецький, Кравцов (обидва - Київ). Інспектор: Вайда (Львів).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Кіндратів, Сімка, Ярий, Сендецький - Пилипів.
Шахтар: Сухомлинов - Мансуров, Камеко, Мірошник, Тіагу - Фумаса, Вассура, Юнаков, Ромаріо - Ткаченко.
Голи: Ярий (31) - Фумаса (19), Вассура (36, 40).
Попередження: Павлюк (26).

Напередодні обидві команди здобули перемоги з різницею у три м'ячі, однак до звітного поєдинку підійшли з різним настроєм. "Ураган" нарешті перервав виїзну програшну серію у грі з "Монолітом", повернувшись з Харкова з трьома очками. Українсько-бразильський "Шахтар" видав просто таки "фантастичний" матч з МФК "Рівне" (9:6), в якому з 15 забитих м'ячів шість залетіло у ворота гірників, тож враження від останньої гри у багатьох залишилось неоднозначне. По-своєму особливим цей матч мав стати і для четвірки екс-гравців "Шахтаря" - Корнєєва, Пилипіва, Валенка і Кулика, котрі свого часу захищали кольори донецького клубу. До того ж, варто врахувати, що гірники добиралися до Івано-Франківська через всю Україну практично добу...

Як і передбачалось, наставник "Урагану" Сергій Гупаленко випустив той же склад, що у попередній грі з "Монолітом". Вже на другій хвилині перший небезпечний момент міг закінчитись голом, коли Кіндратів обігрався з Сімкою і пробив по воротах Сухомлинова, однак м'яч влучив у стійку. Пристосувавшись до манери гри бразильців, івано-франківці зуміли протиставити супернику жорсткий пресинг та різкий перехід від захисту в атаку. Основна небезпека виходила після стандартів у виконанні Сендецького з Ярим, котрий на завершальний удар вони двічі виводили Сімку, але тому не вистачило кількох сантиметрів, щоб замкнути гострі передачі партнерів.

Кілька разів кіпера "Шахтаря" ударами з середньої дистанції перевірили Паршиков, Кулик і Павлюк. В свою чергу, Іжаковський так само допоміг господарям після небезпечних пострілів Юнакова, Тіагу, Вассури і Ромаріо. На 16-й хвилині Мансуров несподівано пробив з правого флангу, але на заваді стала стійка воріт. Проте за хвилину до перерви рахунок в матчі таки відкрили гості. Вассура точним пасом з ауту знайшов на "п'ятачку" свого земляка Фумасу, котрий одним рухом перехитрив Кіндратіва, розвернувся і п'яти метрів відправив м'яча у сітку - 0:1.

У другому таймі суперники і не думали скидати обертів, запропонувавши глядачам хороший темп гри. Більше роботи з'явилося у голкіперів, які по-черзі вступали в боротьбу, відводячи небезпеку від власних воріт. У "Шахтаря" дуже активними були бразильці - Фумаса, Вассура і Ромаріо, а у господарів мали шанси засмутити колишніх одноклубників Кулик та Валенко. На 31-й хвилині івано-франківці вдало зіграли на перехопленні, Сімка коротким пасом знайшов Ярого, який майже з того місця, що і Фумаса наприкінці першого тайму, перекинув м'яча через воротаря гостей - 1:1.

Одразу після цього "Ураган" міг розвинути свій успіх, однак Кулик пробив вище воріт, а потім і Валенко - поруч зі стійкою. Далі Кіндратів трохи поспішив і віддав неточну передачу на Кулика, котрий опинився сам перед воротами Сухомлинова. За шість хвилин до завершення матчу івано-франківці вп'яте сфолили, тому надалі прагнули діяти якомога акуратніше в захисті. Цим і скористався Вассура, котрий несподіваним ударом з шести метрів послав м'яча у точно лівий нижній кут воріт - 1:2.

Залишалося ще чотири хвилини. Для футзалу - це дуже багато. Не зумівши досягти успіху, господарі вдались до гри п'ятим польовим тільки за півтори хвилини до фінальної сирени. Щоправда, шансів забити практично не було, а Кіндратіву навіть довелось кілька зіграти у воротах. За 10 секунд до кінця матчу бразилець Вассура поставив ефектну крапку після розіграшу ауту - 1:3. Кращий бомбардир чемпіонату оформив свій третій дубль в сезоні і знову вивів "Шахтар" на перше місце у турнірній таблиці.

Олег СОЛОДОВНИК, головний тренер "Шахтаря":
- Найперше хочу відзначити, що кожен з матчів в Івано-Франківську для нас дається дуже важко. Вболівальники тут завжди активно підтримують господарів, та й команда "Ураган" досить непогано грає вдома, тим паче у вас зараз дуже хороший зал.
Щодо самої гри, то її підсумковий результат міг бути позитивним як у один бік, так і в інший. За рахунку 1:1 господарі могли вийти вперед, коли була неточна передача у відрив, хоч момент був чудовий. Та й за рахунку вже 2:1 був дуже небезпечний простріл з кутового. Дуже задоволений, що у цій грі ми здобули три очки, тому що львівський "Тайм" зіграв внічию, і ми зрівнялися з ним за кількістю набраних очок.

Гадаю, що у другому колі "Ураган" повинен надолужити втрачене, адже сюди ще приїдуть "Тайм", ТВД, "Єнакієвець" та інші конкуренти. Хотів би відзначити, що ми грали з франківцями влітку на турнірі у Чехії, так от той "Ураган", який був тоді, і той, який ми сьогодні побачили - дві різні команди. Зараз мені ця команда набагато більше імпонує. Одне, чого хотілося би побажати вашому президенту клубу, щоб дали можливість попрацювати головному тренеру. Різка зміна тренерів не завжди дає позитивний результат. Наприклад, я працюю у донецькому "Шахтарі" вже майже 10 років. Так от дуже пощастило, що мені дали два роки для того, щоб я попрацював, а вже потім пішов сам процес і прогрес. Тому хотів би побажати удачі Сергію Гупаленку зараз, а всіх гравців та вболівальників "Урагану" вітаю з наступаючим Новим роком і бажаю усього найкращого!

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер НФК "Ураган":
- Я погоджуюся з моїм колегою у тому, що сьогоднішня гра була досить цікавою. Позитивний результат могли здобути як одна, так і інша команда. Так, були і помилки. Але я хотів би зазначити, що наша команда зараз підіймається після серії виїзних невдач. У нас був тимчасовий спад після прикрої поразки у Рівному. Як на мене, у тому матчі гравці просто не налаштувалися на суперника належним чином. А от на "Шахтар" гравців і налаштовувати особливо не треба. Сьогодні гра була дуже рівна, але перемогу здобув "Шахтар" мабуть через те, що клас гравців був вище за наших. До того ж, бразильці грають особливу роль у нашому чемпіонаті. Ви тільки подивіться на те, як підтягнулися за ними і українські виконавці. Мабуть, бразильці сплять з тим м'ячем, або ж з ним одразу народжуються. Ми грали з "Таймом", сьогодні зіграли з "Шахтарем". Якщо порівнювати гру обох лідерів, можу впевнено сказати, що мені команда з Донецька більше до вподоби. У нас попереду ще дві непрості гри до завершення першого кола, тоді і будемо робити певні висновки.

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua



Просмотров: 901 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz