Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 25 » ТВД, напередодні гри із «Таймом», підсилюється
20:01
ТВД, напередодні гри із «Таймом», підсилюється

Напередодні львівського футзального дербі ТВД із «Таймом», «будівельники» здійснили придбання. Сьогодні вони дозаявили колишнього гравця дніпропетровського «Будівелу» Андрія Засенка.

Вочевидь, наставник ТВД  Роман Ковальчик планує новобранця використати в другій четвірці, в якій грав Олег Чеботарьов. Остатнього, як і Віталія Білоуса кілька днів тому було виставлено на трансфер. Для «будівельників», матч із «Таймом» має надзвичайне турнірне значення. У разі поразки «теведисти» припинять участь в чемпіонській гонці чемпіонату України.

«Тайм» же зобов’язаний перемагати. Будь-якою невдачею команди Станіслава Гончаренка може скористатися донецький «Шахтар». Додаткової напруги грі «Тайму» із ТВД додає статус львівського дербі. «Матчі між нашими командами завжди надзвичайно напруженні, при цьому не має значення на яких місцях в турнірній таблиці перебувають команди» -- каже президент «Тайму» Роман Цибик.  

Наразі ж в очних зустрічах цих команд в чемпіонаті України більше перемагали «таймівці». Вони у матчах із «будівельниками» 4 рази схиляли чашу терезів на свою користь. В доробку «теведистів» 3 перемоги. Одного разу команди завершували гру внічию. 

Львівське дербі відбудеться в палаці спорту Галичина. Початок гри о 13-й годині.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/89/3/

Просмотров: 839 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz