Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 24 » Геннадій Лисенчук: «Запевняю, найцікавіше в чемпіонаті попереду»
10:40
Геннадій Лисенчук: «Запевняю, найцікавіше в чемпіонаті попереду»
Президент Асоціації міні-футболу та тренер збірних України Геннадій Лисенчук цими вихідними побував у Львові. Основною метою його поїздки був перегляд дох місцевих дербі. Враженнями від побаченого Геннадій Анатолійович поділився із клубним сайтом «Тайму».

-- Давно не був у Львові, а тут в один день можна було побачити усі 4 львівські команди. Тож, не міг собі відмовити у бажанні на власні очі побачити ці матчі. В «Таймі», «Енергії» та ТВД грають члени національної та молодіжної збірної України, а в «Кардиналі» задіяно чимало талановитої молоді яка, певен, виросте в пристойного рівня футзалістів. Команди, загалом, продемонстрували цікавий футбол. Але без огріхів не обійшлося. Навіть гравці національної збірної допускали брак, завдавали неточні удари, паси.

-- Як гадаєте, «Тайм» до снаги втримати лідерство чемпіонату до завершення сезону?

-- Важко сказати... «Енергія», ТВД, «Шахтар», «Ураган» та «Єнакієвець» мають таке ж завдання. Попереду більша половина дистанції, а тому відповісти на ваше питання складно. Усі перераховані нами команди претендують на золото чемпіонату.

-- «Єнакієвець» та «Ураган» припускаються необов’язких втрат очок, а тому, схоже, втрачають шанси на чемпіонство…    

-- Не згоден… Надто багато попереду матчів мають провести команди. «Ураган», як і «Єнакієвець» своє ще можуть надолужити. Учора була нарад головних тренерів команд вищої ліги. Наставники івано-франківської команди та із Єнакієве налаштовані оптимістично. Запевняю, найцікавіше в чемпіонаті попереду.

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/87/6/
Просмотров: 839 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz