Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 23 » Энергия-ТВД-2:1
00:35
Энергия-ТВД-2:1
«Енергія» - «ТВД» - 2:1 (0:1)
21 грудня. Львів. Палац спорту «Галичина». 600 глядачів.
Арбітри:C.Гроховецький,(Київ)С.Туржанський (Запоріжжя)
«Енергія»: Кардаш – Якунін, Овсянніков, Федюк, Кондратюк - Луців, Легчанов, Піддубний,Вацяк.
«ТВД»: Мельник – Вахула, Сільченко, Маржановський, Рогачов - Хавер, Денис, Кордоба, Чеботарьов, Кіндій.
Голи: Піддубний (27), Овсянніков (30) – Вахула (8)
Попередження: Федюк (12) – Сільченко (34)

Напередодні "Дня енергетика" львівська «Енергія» здобула вже третю перемогу поспіль у чемпіонаті України. На цей раз у 12-у турі львів’яни здолали «ТВД». Ще місяць тому підопічні Юрія Кобзаря на виїзді несподівано програли з розгромним рахунком харківському «Локомотиву» (0:4) - після цього команда потрохи набирає обертів. В останніх трьох матчах «зелено-білі» забили 14 м’ячів і впевнено закріпилася на третьому місці турнірної таблиці.

На грі «Енергія» - «ТВД» вперше у сезоні трибуни Палацу спорту «Галичина» (колишній «Будівельник») були вщент заповненими – вболівальники стояли навіть у проходах. Матчі цих двох клубів вже традиційно викликають великий ажіотаж. Численні глядачі могли побачити гол уже на перших хвилинах поєдинку – «енергетик» Овсянніков вийшов сам на сам із голкіпером «ТВД». Та Мельник грамотно зблизився і загрозу ліквідував.

Загалом же на початку матчу активніше діяли футболісти «ТВД» - частіше тримали м’яч, були більш рухливими. Саме підопічні Романа Ковальчика першими і відзначилися. На 8-й хвилині гри Вацяк не встиг на поперечну передачу від Луціва і порушив правила. Штрафний результативно виконав Вахула - 0:1. Після забитого голу «теведисти», ніби за інерцією, ще 2-3 хвилини володіли ініціативою, але потім «Енергія» почала прибирати перевагу до своїх ніг.

На 13-й хвилині Овсянніков пробивав штрафний (потрапив у стінку), через кілька секунд Якунін небезпечно прострілював у карний майданчик (його колеги вдало розпорядитися м’ячем так і не змогли). В результаті Роман Ковальчик бере тайм-аут. Але і після цього малюнок гри суттєво не змінився – частіше і небезпечніше били по воротам саме «зелено-білі». Однак в першій половині гри зрівняти рахунок «енергетики» так і не зуміли.

На початку другого тайму підопічні Кобзаря ще посилили тиск на ворота номінальних гостей – по ним удари завдавали Луців ,Піддубний , Якунін. Гол таки назрів. На 27-й хвилині Легчанов пробив з 11-и метрів, Мельник невдало парирував м’яч, який п’ятою у ворота підправив Піддубний. Цей гол став ювілейним – 700 – в історії виступів «Енергїї» в чемпіонатах України.

701 м’яч - «зелено-білі» провели уже через три хвилини. Овсянніков на правому фланзі обіграв захисника та прицільно пробив у дальній кут – 2:1. Після другого гола перевага «Енергії» стала ще більш суттєвою – «теведисти» трошки розгубилися. Та остаточно підопічні Романа Ковальчика не розклеїлися. На 34-й хвилині тренер «ТВД» випускає п’ятого польового гравці - ситуація на полі змінюється. Активно діють технічні і рухливі Рогачов та Сільченко. Власне, саме удар останнього (після передачі Маржановського)на 36 -й хвилині поєдинку став найреальнішою для «ТВД» нагодою, щоб зрівняти рахунок. Та м’яч пройшов у кількох сантиметрах поруч зі стійкою. Відтак «Енергія» таки втримала мінімальну перевагу у рахунку та здобула вольову перемогу.

Коментарі

Юрій Кобзар, головний тренер «Енергії»

--У першому таймі ми припустили помилку, якої гравці нашого рівня не можуть собі дозволяти – тому і гол пропустили. В перерві я сказав хлопцям: «Судячи з вашої виконавської майстерності, все у наших руках». Зрештою, у другому таймі команда почала діяти краще. Якщо говорити загалом, то малюнок нашої гри не помінявся, але ми почали діяти більш сконцентровано і це дало свої результати.

Роман Ковальчик, головний тренер «ТВД»

--Ця гра була цікава не стільки емоційно, скільки тактично. Обидві команди гарно розібрали усі, навіть найдрібніші нюанси гри одна одної. Думаю, у поєдинку закономірною була б нічия, адже жодна з команд не мала суттєвої переваги. Ми, звісно ж налаштовувалися суто на перемогу - обидва тайми грали на повних обертах. Однак трошки більше везіння було у наших опонентів. Та й коли другий гол пропускали, то грубо помилилися.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=584
Просмотров: 879 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz