Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 21 » Тайм-Кардинал -2:0
21:03
Тайм-Кардинал -2:0

Попри підсумкову перевагу «Тайму» у три голи, чергова звитяга в чемпіонаті команді Станіслава Гончаренка далася не просто. «Кардинал», який у поточному сезоні ще не здобув жодного очка, спромігся попсувати нерви лідеру змагань.

Станіслав Гончаренко у грі із «Кардиналом» вирішив вдатися лише до одного експерименту: місце у воротах зайняв Борозенець. Щоправда, другий кіпер «Тайму» довіру наставника не виправдав. На початку другого періоду гри, коли «Кардинал» забив свій другий гол, його замінили. Після перерви також відбулася ротація в четвірках – на лаву запасних сів Чепорнюк, натомість на майданчику з’явився Кудінов. От і усі кадрові перестановки в «Таймі» впродовж матчу. Наставник «Кардиналу» Роман Свищ цього разу вирішив допомогти своїй команді не лише словом, а й ділом: впродовж гри він грав за першу четвірку. А ось Юрій Цибик шансу продемонструвати Станіславу Гончаренку свою профпридатність не отримав. Як з’ясувалося, при його переході в «Кардинал», керівництво обох клубів домовилися про те, що впродовж цього сезону Цибик проти своєї колишньої команди не гратиме.     

А тепер про сам матч... Розпочався він прогнозовано: «Кардинал» зосередився на обороні, а «Тайм» заволодів ініціативою. Як і пасує лідерам чемпіонату, вихованці Станіслава Гончаренка значно більше часу, чим суперник, контролювали м’яч. Щоправда, загострювали гру поблизу воріт Пунди, номінальні господарі не часто. «Таймівці», впевнено, якщо не вжити слова – самовпевнено або поважно, подовгу розігрували шкіряну кулю на підступах до штрафного майданчику суперників. Здавалося б, гол у їхньому виконані справа часу, але футзал важко піддається прогнозу. Цю тезу вкотре підтвердили «кардиналівці». На 4-й хвилині «Тайм» прогавив їхній контрвипад, в результаті якого влучним ударом відзначився Данилюк. Цей ляпас змусив вихованців Станіслава Гончаренка активізуватися, збільшити темп гри. Але на створенні небезпечних моментів це довгий час мало не суттєвий вплив. Надто грамотно і зосереджено оборонялися гості. «Кардинал» ж далі сповідував притаманну йому манеру гри – на контратаках. Варто віддати цій команді належне, «гольові» моменти вони створювали частіше, аніж «Тайм». Найбільше дошкуляв обороні господарів, надзвичайно мобільний Данилюк. Після одного із його ударів м’яч навіть поцілив в штангу. Також дуже старався Яцишин. Але вічно так тривати не могло і «Тайм» таки реалізував ігрову ініціативу. Сталося це на 17-й хвилині, коли після пасу Москвіна індивідуальною майстерністю відзначився Скорий. На останній хвилині першого тайму підступний удар завдав Макаєв, але Пунда на цей постріл зреагував. На цій оптимістичній для «Тайму» ноті і завершилася перша половина гри.

Друга ж половина матчу розпочалася із холодного душу  для господарів. На 13 секунді 2 тайму їх знову покарали за самовпевненість. Зробив це їхній колишній партнер по команді – Яцишин. Отож, у повітрі знову з’явився запах сенсації, аутсайдер перемагає лідера -- 1:2. Вочевидь, провину за пропущений гол Станіслав Гончаренка поклав на плечі Борозенця. Тому наставник відразу ж і випустив на майданчик основного голкіпера своєї команди: Іваняка. Замість же Чепорнюка вакантне місце в четвірці Макаєв-Д.Бондар.–Павленко зайняв Скорий. Інша ж четвірка (Москвін-Кольцун-О.Бондар) укріпилася завдяки Кудінову. З виходом на майданчик останнього, наставник не прогадав. Кудінов продемонстрував вміння опинитися у потрібний час в потрібному місці: на 24-й хвилині він замкнув простріл Москвіна й рахунок став нічийним – 2:2.  Відразу ж у наступній атаці індивідуальну майстерність продемонстрував Москвін, який здійснив довгий прохід до воріт Пунди, але завершальний удар йому не вдався. На 26-й хвилині гру на себе взяв Д.Бондар. Цього разу Фортуна від «Кардиналу» відвернулася – 3:2. «Таймівці» продовжували продукувати небезпечні моменти поблизу воріт «Кардиналу». Гості уже виглядали приреченими. Їхні шанси на успіх наблизилися до нуля на 35 хвилині, коли Когут зупинив вихід Павленка на побачення із Пундою із порушенням правил. Когут побачив перед собою червоне «світло», а його команда залишилася у меншості. Попри намагання гостей навіть з трьома польовими гравцями провести результативну атаку, забили таки господарі. На 38 хвилині відзначився Скорий. Крапку ж у грі поставив Макаєв. Він на останній хвилині реалізував 10-метровий удар, призначений за 6 командний фол. Відтак, 5:2 – несподівано важка перемога «Тайму» над «Кардиналом».

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/85/3/
Просмотров: 823 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz