Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 15 » Кардинал-Энергия -0:7
09:57
Кардинал-Энергия -0:7

Дуже вже відчутна різниця у класі обох команд. “Енергетики” борються за призові місця, а “Кардинал” намагається здобути перші очки цього сезону. От і з перших хвилин підопічні Юрія Кобзаря захопили ініціативу і почали обстрілювати ворота Пунди. Спочатку Якунін і Федюк пристрілювались, а згодом Кондратюк з лівого флангу точно пробив у дальній кут. Після пропущеного гола вже “Кардинал” мав кілька шансів. Удар Когута впіймав Кардаш, а з ударом Цибика справитись було важче, і він його лише відбив прямо на Брожка, але той не зумів з п’яти метрів влучити у рамку. Протягом п’яти хвилин “енергетики” могли забивати разів зо п’ять, причому тричі господарів виручала стійка воріт. Спочатку Піддубний влучив у каркас воріт, згодом Кондратюк з 5-ти метрів також вирішив перевірити на міць металеву конструкцію, Луців також не відставав від партнерів і головою спрямував м’яч у штангу. “Кардинал”, своєю чергою, після прострілу Когута і рикошету від захисника, влучив у перекдадину. Протягом 16-ти хвилини Кардаш двічі рятував команду після ударів Танського і Багряка. Але “Енергія” забила знову. Це Легчанов пробив з-під захисника.

У другому таймі “енергетики” продовжували повністю тримати віжки гри у своїх ногах. На 23-ій хвилині Овсянніков прострілив, і Кондратюку залишилось підставити ногу – 3:0. Згодом Вацяк знову змусив м’яч спробувати на смак штангу воріт. Роман Свищ замінив у воротах Пунду на Жезла, але і йому не вдалось залишитись сухим. Хоча він виручив кілька разів після ударів Федюка і Вацяка. Але на 36-ій хвилині Піддубний, зігравши у стінку з Легчановим, розмочив нового голкіпера. На останніх хвилинах у “Кардинала” просто опустились руки, і гравці цієї команди за дві хвилини пропустили ще три голи. Двічі відзначився Піддубний, в активі якого у цьому матчі хет-трик. Причому один із забитих м’ячів Сергія став його сотим голом у складі “Енергії”, з чим можна привітати Сергія. А крап­ку поставив Вацяк. Варто відзначити, що “Кардинал” заслуговував хоча б на один гол, але не склалось. Останній шанс мав Багряк, але із трьох метрів запустив м’яч над воротами.

 

Юрій КОБЗАР (головний тренер «Енергії»): «У мене склалося враження, що «Кардинал» не мав остаточного плану на гру. А якщо і такий був, то вони його явно не виконали. Після швидкого гола наші хлопці взяли матч під свій контроль. Причому зробили це підсвідомо і на класі впевнено закінчили гру. Загалом, цей поєдинок навряд чи можна назвати для нас показником».

 

Роман СВИЩ (головний тренер «Кардинала»): «Коментувати можна хіба перший тайм, коли хлопці, навіть попри свій мінімальний страх, намагалися нав’язати боротьбу. Хоча програвали 0:2, мені малюнок першого тайму сподобався. Про другу половину гри говорити не можу, мені боляче, що футзалісти були настільки бездіяльними і з таким страхом в очах. А класні гравці, які є у складі «Енергії» скористалися таким мандражем…»


ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=58&translit=na-klasi

Просмотров: 867 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz