Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 10 » Гравці та тренер „Тайму” про підсумок кубкового жеребкування
19:27
Гравці та тренер „Тайму” про підсумок кубкового жеребкування
Максим Павленко, гравець:

-- Вважаю, що нам із жеребом пощастило. Далеко їхати не потрібно, проведемо хороший спаринг. Саму команду „Рівне” я в грі не бачив, партнери розповідали, що наші кубкові суперники, якщо налаштуються, можуть дати бій. Що ж, потрібно обов’язково зважити на це і самим відповідно налаштуватися на цей матч.

Makaev.jpgІльдар Макаєв, гравець:

-- Вважаю, що „Рівне”  не простий суперник. Взагалі, на кожному етапі будь-яка команда може при піднести сюрприз. Згадайте протистояння того ж „Єнакієвця” із „Сапаром”... Тому, на матчі 1/8 фіналу будемо дуже серйозно налаштовуватися. Хоча, розуміємо, що суперник попався не найсильніший.


goncharenko1.jpgСтаніслав Гончаренко, головний тренер:
    

-- Жеребкування для нашої команди, так би мовити, відносно вдале. Мабуть, найбільше пощастило „Планеті”, яка в чвертьфінал вийшла без проведення матчів в 1/8. Зрештою, не відомо ще, що краще. Все-таки на цій стадії потрібні спаринги із хорошим суперником. А „Рівне” є вдалим, але не простим опонентом. Кубкові змагання багато років мають особливий підтекст. Це повелося ще з часів „Карпат”, які виграли Кубок СРСР. Візьмуть сучасну Іспанія. Тамтешні імениті клуби -- „Реал” та „Віяльяреал” успішно грають в єврокубках, але свої матчі за національний Кубок програли суперникам із третього дивізіону. В розіграші нашого Кубка, два останні роки у фіналі зустрічалися одній й ті ж команди: ТВД та „Єнакієвець”. Ті ж колективи, яких вважали фаворитами, вибували з подальшого розіграшу. Отож, це зайве свідчення непередбачуваності турніру.   

-- Як можете охарактеризувати МФК „Рівне”?

-- „Рівне” бачив лише влітку, коли вони проводили товариську гру із „Енергією”. Це був контрольний спаринг, тож висновки робити стосовно сили команди не можна. Взагалі, рівнечани не вдало почали сезон, але потроху встали на ноги. В трьох останніх матчах вони здобули 9 очок. Не поганий показник. З того, що я знаю про цю команду, можу зробити висновок, що вона молода, перспективна й цікава.

-- Які пріоритети в „Тайму” – чемпіонат чи Кубок?

-- Як таких, пріоритетів не існує, потрібно намагатися перемогти в кожному матчі. Якщо до цього прагнути, обов’язково команда прогресуватиме. А виділяти одні матчі, а на інші погано налаштовуватися, не можна.

-- Тож, у матчах із „Рівне” експериментів зі складом, як це було на попередній стадії розіграшу Кубка, не буде?

-- Навряд... Першу гру проводимо удома, у цьому матчі ми повинні забезпечити собі солідну перевагу. У такому разі, в Рівному можна буде трохи експериментувати. Але ці експерименти матимуть одиночний характер.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/70/3/

Просмотров: 762 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz