Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 4 » Сергій Тригубець: „Чи гратиму на високому рівні, одному Богу відомо”
01:00
Сергій Тригубець: „Чи гратиму на високому рівні, одному Богу відомо”
Влітку 2007 року Сергій Тригубець став гравцем „Тайму”. Але принести реальну користь своїй команді талановитому гравцеві не вдалося і досі. Через проблеми зі здоров’ям Сергій за усіма домашніми матчами своїх партнерів спостерігає із трибун. Наприкінці сезону 2006-2007 років він ушкодився. Сталося це, за іронією долі, у Львові, під час матчу із ТВД. Детальніше про свої негаразди Тригубець розповів клубному сайту.
 
-- Почуваюся зараз нормально, -- розпочав розмову Сергій. -- Тиждень тому мені зробили операцію. На зв’язці утворилися нарости, лікарі їх почистили. За останні півтора року це уже четверта операція. За словами медиків, коліно нині в ідеальному стані. У вівторок мені знімуть шви, а уже через два тижні почну відвідувати басейн, тренажерний зал.

-- Чому вам довелося перенести так багато операцій?

-- Півтора року тому навантаження на тренуваннях почало викликати біль в коліні. Звернувся до медиків, вони мені призначили артоскопію. Але під час операції, лікарі не побачили розриву хрестоподібної зв’язки. Пізніше спілкувався з медиками, вони не могли пояснити, чому розриву відразу не помітили. Впродовж шести місяців тренувався, при цьому постійно відчував біль. Медики мене заспокоювали, казали, що біль пройде, але цього не сталося. Тому знову довелося лягати на операційний стіл, мені встановили пластину. Операція складна, двічі проводилася. Після періоду ре6абілітації, знову приступив до тренувань, думав буду грати, але коліно далі тривожила біль. При обстеженні з’ясувалося, що на коліні утворилися нарости. Чому так сталося, лікарі не знають. Можливо, не правильно відновлювався, не виключено, що позначилася специфіка мого організму.

-- Мабуть, важко вам буде вибороти місце на майданчику після тривало періоду „простою”?

-- Звісно, буде важко, але з усіх сил намагатимуся повернутися. Перш за все потрібно повністю одужати. Зараз моя команда є лідером змагань, усі гравці перебувають в хорошій тактичній і психологічній формі. А я не грав півтора року... Моя першочергова ціль – вилікуватися і довести собі, що можу ще приносити користь команді у вищій лізі. А чи гратиму на високому рівні, одному Богу відомо. За ці півтора року не раз думав, що усі проблеми зі здоров’ям залишилися у минулому, що тепер зможу нормально тренуватися і виступати разом з усіма. Але кожного разу організм давав збій. Вірю, що тепер усе налагодиться.

-- Бодай орієнтовно коли ви зможете тренуватися в загальній групі? 

-- Усе залежить від мого організму, як швидко він відновлюватиметься. Працюю з реабілітологом. Вранці та увечері проводжу заняття удома, готую м’язи до роботи на тренажерах. Головне не квапитися, робити усе правильно. А то один не правильний рух може перекреслити усі операції.
 
ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/57/3/
Просмотров: 874 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz