Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Декабрь » 1 » Энергия - Планета-МОСТ -5:1
15:49
Энергия - Планета-МОСТ -5:1
Енергія” (Львів) – „Планета-Міст” (Київ) 5:1
30 листопада. Львів. Палац спорту „Будівельник”. 400 глядачів
Арбітри:
О. Іванов (Дніпропетровськ), О. Король (Донецьк)
„Енергія”: Кардаш – Легчанов, Федюк, Якунін, Кондратюк, Луців, Піддубний, Вацяк, Овсянніков. Тренер: Юрій Кобзар
„Планета-Міст”: Лисенко – Чернієнко, О. Корнійчук, Шуст, П. Корнійчук, Шпичка, Шайтанов, Москалюк, Коптєв, Таразевич. Тренер: Валерій Водян
Голи: Легчанов (5, 35 д/п, 36 д/п, 38), Кондратюк (40) – Корнійчук (2)
Попередження: Москалюк (35)

Матч із київською "Планетою-Міст" для львівської "Енергії" був важливим як з точки зору турнірного становища команди,так і в психологічному плані.Нестабільна гра в нинішньому чемпіонаті,поразки в Луганську,Сумах,Харкові опустили енергетиків на сьому позицію в турнірній таблиці.У випадку перемоги господарі скорочували відрив від лідерів чемпіонату, інший підсумок матчу практично не залишав шансів "Енергії" боротися за медалі чемпіонату.
З перших хвилин гри команди активно, без розвідки намагалися нав`язати один одному свою гру.Вже на першій хвилині,Овсянніков з Федюком розіграли стінку ,і після удару останнього Лисенко перевів м`яч на кутовий,а вже в наступній атаці,після прострілу цього ж Федюка не встиг замкнути дальню штангу Якунін.Не забиваєш ти -забивають тобі.Це правило спрацювало на другій хвилині,коли після розіграшу кутового Корнійчук потужно пробив під перекладину.Кардаш не встиг зреагувати.Піcля пропущеного гола "Енергія" повністю заволоділа ініціативою не відпускаючи її до кінця поєдинку.На п`ятій хвилині зустрічі продуктивно зіграв Луців, відібрав "круглого" у Шпички і скинув під удар Легчанову,який увігнав його в верхній кут воріт гостей 1-1.
Господарі не збавляли обертів і ще більше тиснули на ворота гостей,але бездоганно діяв Лисенко,якого,забігаючи наперед можна назвати кращим у складі столичних футболістів.Про це свідчить і статистика ударів в рамку його воріт -17 проти 5 в першому таймі,і з якими, демонструючи дива реакції справлявся Владислав.

У другій половині зустрічі "Енергія" продовжувала атакувати,а забити ніяк не виходило.Натомість підопічні Валерія Водяна всіма силами стримували натиск "енергетиків",а в атаці у гостей по великому рахунку нічого не виходило,швидше за все відчувалась відсутність лідера атак "Планети-Міст" Сергія Шевченка.Час минав ,а на табло все ті ж 1-1.
На 30 хвилині після введення м`яча Кардашем, Луців опинився один перед воротами гостей,віддав передачу на Вацяка, і здавалося, що після удару Сергія м`яч таки влетить у ворота ,але знову блискуче грає Лисенко.І все ж таки в "Енергії" знайшовся гравець який зумів пробити воротаря киян.Спочатку Валерій Легчанов двічі забив з десятиметрового,а згодом після передачі Якуніна, прикривши м`яч корпусом вийшов один на один з воротарем і потужно пробив під перекладину .Буквально через якусь мить Якунін обіграв суперника і з Луцівим опинилися удвох проти Лисенка,але в цьому моменті Сергій незрозуміло чому не віддав передачу партнеру,пробиши у штангу.
А крапку в матчі поставив Кондратюк,після цього як Федюк поборовся у штрафній , Олександр забивав уже в пусті ворота 5-1.

Коментарі

Юрій Кобзар, головний тренер „Енергії”:
- Ми раді що перемогли. Хлопці повністю виконали установку на гру. Претензій до них я не маю. Звичайно нам усміхнулася фортуна, коли Москалюк влучив у стійку наших воріт, але без удачі нікуди. Я бачив гру „Планети-Міст” у Харкові тому знали як проти них діяти.

Олег Шайтанов, гравець „Планети-Міст”:
- В принципі місце, яке ми сьогодні займаємо, давало нам надію на те, щоб вивезти зі Львова бодай очко. Ми забили першими, але на жаль незмогли втримати перевагу і зіграти хоча б у нічию.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=527
Просмотров: 896 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz