Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Ноябрь » 25 » Тайм -Ураган -3:2
23:12
Тайм -Ураган -3:2
Ураган», як і «Тайм», команда амбіційна. Івано-франківці, попри задеклароване завдання на сезон, наразі перебувають в середині турнірної таблиці. А тому, кожна осічка щораз далі віддаляє їх від заповітного місця на п’єдесталі. У матчі із «Таймом» івано-франківці вирішили максимально виважено зіграти в захисті.

«Тайм» теж не квапився оголювати тил і стрімголов кидатися в атаку. Саме тому перша половина зустрічі видалася небагатою на гольові моменти. Єдиний гол у першому таймі провели господарі. На 20-й хвилині Федір Пилипів збив «таймівця» Дмитра Бондаря у своєму карному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Удар із позначки Максима Павленко був не лише потужний, а й точний – 1:0.

Другий тайм був значно видовищним і багатшим на результативні атаки. Спершу івано-франківці провели швидку атаку, але сильний удар Євгена Валенка парирував його тезка Іваняк. Відповідь «Тайму» була грізною. Макаєв віддав пас Павленку, а той з розвороту пробив у кут воріт «Урагану» -- 2:0. Часу до завершення гри залишалося усе менше, а тому гості усі сили зосередили на атаці. Зробити першу пробоїну у воротах Іваняка вдалося екс-«таймівцеві» Едуарду Кулику. Власному успіху івано-франківці тішилися не довго. Настрій їм знову зіпсував Павленко. «Ураганівцям» в середині другого тайму вдалася ще одна атака -- господарі помилилися в захисті, чим гості не забарилися скористатися, а завершив їхню атаку ще один екс-«таймівець» – Андрій Ткачук. 

До закінчення зустрічі обидві команди могли забити ще, проте обидва воротарі грали надійно. За кілька хвилин до кінця матчу Ураган випустив
5-го польового гравця, однак і цей тактичний хід не змінив рахунок на табло. У підсумку 3:2 на користь «Тайму».

Коментарі з поля бою

Максим Павленко, гравець «Тайму»:

"Приємно, що вдалося відзначитися, але у цьому не лише моя заслуга. На усі голи працювала вся команда. Я сподіваюся, ми і надалі за рахунок самовіддачі і настрою на гру будемо вигравати".

Андрій Ткачук, гравець «Урагану»:

"Гра була дуже цікава і напружена. Ми зробили на одну помилку більше, а тому програли. Повинні були забити не один гол, але трохи не пощастило на завершенні атаки, фортуна від нас сьогодні знову відвернулася".


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/47/3/
Просмотров: 841 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz