Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Ноябрь » 12 » льдар Макаєв: „У Бразилії ми могли б досягти кращого результату”
00:15
льдар Макаєв: „У Бразилії ми могли б досягти кращого результату”
Збірна Бразилії з футзалу вчетверте у своїй історії стала чемпіоном світу. Латиноамериканська команда на батьківщині в Ріо-де-Жанейро у фіналі змагання перемогла Іспанію. Враженнями від чемпіонату світу поділився гравець національної збірної та львівського "Тайму" Ільдар Макаєв.

 

- Фінальна гра була рівною, - розпочав розмову Макаєв. - На майданчику зустрілися справді дві дуже сильні команди. Бразильці перемогли, мабуть, завдяки своєму додатковому козирю - підтримці трибун. Усе-таки рідні стіни дуже допомагають.

- Команди, які у Бразилії зайняли перші чотири місця, справді диктують моду світовому футзалу?

- Так, усі ці команди закономірно піднялися на п'єдестал, вони у світі - найкращі.

 - Як оціните виступ українців на світовому форумі?

- Могли б досягти кращого результату. У матчах з італійцями й іранцями було жахливе суддівство, воно завадило нам перемогти. Тому від чемпіонату світу залишився гіркий осад.

- Іран ніколи не входив до еліти у великому футболі, а тут такі успіхи у футзалі. Ця збірна є відкриттям чемпіонату світу у Бразилії?

- Я так не сказав би. Вони не перший рік мають дуже хорошу команду. Іранці гідно виглядали й у Бразилії, й на попередніх змаганнях. Щодо нашої очної зус­трічі, то нам було під силу їх здолати. Просто невмотивовані фо­ли не дали змоги перемогти команду з Ірану.

- Який із матчів чемпіонату світу був найскладнішим?

- Узагалі, провів три поєдинки. Найскладніший - проти бразильців. Господарі пресингують на всіх частинах майданчика, техніка в них просто надзвичайна. Непросто з ними грати.

- Але українці таки змогли забити три голи бразильцям. Окрім наших співвітчизників, ніхто не потрапив м'ячем у їхні ворота на чемпіонаті світу...

- Мабуть, ми здивували їх "наг­лістю". Це була наша остання гра на чемпіонаті, хотілося гучно зачинити двері. А господарі не були готові до такого психологіч­ного настрою нашої команди.

- Які враження від чемпіонату світу?

- Враження просто супер. Країна дуже сподобалася. Гарні міста, привітні люди. Ми жили на березі Атлантичного океану, що­правда, часто йшов дощ. У Ріо-де-Жанейро нас чудово приймала українська діаспора, завжди підтримувала.

Розмовляв Гліб Ваколюк

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/11/3/

Просмотров: 1004 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz