Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Ноябрь » 7 » "УРАГАН" БЕЗ ГРИ - В 1/8 ФІНАЛУ КУБКА УКРАЇНИ
00:16
"УРАГАН" БЕЗ ГРИ - В 1/8 ФІНАЛУ КУБКА УКРАЇНИ
Корнєєв відбув дискваліфікацію. Тренери - поки ще відсторонені.

Івано-франківський "Ураган" вийшов до 1/8 фіналу національного Кубка, причому, без гри. Суперник - першоліговий "Імпульс" з Шостки знявся з розіграшу, звернувшись з відповідним листом до АМФУ. В свою чергу, Асоціація міні-футболу вчора факсом повідомила про це наш клуб. Таким чином, "Ураган" став третім учасником 1/8 фіналу Кубка України після чемпіона "Шахтаря" та чинного володаря трофею львівського ТВД, що вступлять в боротьбу на цій стадії турніру. До них після 12 жовтня приєднаються ще 13 команд, котрі пройдуть перший кубковий раунд - 1/16 фіналу.

Також 5 дистопада до клубного офісу "Урагану" надійшов факс з витягом із протоколу засідання Контрольно-дисциплінарного комітету АМФУ, який вирішив "відсторонити тренера Костишина Ю. на 3 матчі та головного тренера Гупаленка С. - на 4 матчі з забороною їх перебування у технічній зоні під час проведення змагань спортивного сезону 2008/09 рр. Відсторонення може бути подовжене до повної сплати клубом обов'язкового грошового внеску". Два поєдинки національного чемпіонату "ураганівські" наставники вже провели поза межами лави запасних.

Як повідомляє сайт АМФУ "на основі висновків Експертної комісії АМФУ інспекторський підкомітет змінив задовільну оцінку арбітрам матчу 5 туру "Єнакієвець"-"Ураган" Горі Г. та Банасько О. на незадовільні.

Комісія арбітрів футзалу згідно ст.25 п.5.1 Дисциплінарних правил Федерації футболу України відсторонила даних арбітрів від проведення матчів у вищій лізі на 1 місяць." Обидва арбітри впродовж одного місяця будуть обслуговувати матчі команд першої ліги.

Крім того, у найближчому домашньому поєдинку івано-франківців з "Кардиналом" у воротах знову може з'явитися капітан команди Владислав Корнєєв, що відбув триматчеву дискваліфікацію після гри з "Марріоном". З Владом усе гаразд, він тренується разом з одноклубниками і готується у разі потреби вийти на майданчик цієї суботи.

Олег ЛАНЯК. Прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 867 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz