Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 30 » БРИФІНГ СЕРГІЯ ГУПАЛЕНКА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЗМІ
18:34
БРИФІНГ СЕРГІЯ ГУПАЛЕНКА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЗМІ
Після домашньої перемоги "Урагану" над харківським "Локомотивом" (2:1) головний тренер івано-франківців Сергій ГУПАЛЕНКО охоче поспілкувався з журналістами, хоча під час останньої гри він не мав змоги давати вказівки своїм підопічним зі звичної лави запасних. Згідно рішення Виконкому АМФУ від 28 жовтня наставникам "Урагану" Гупаленку та Костишину "заборонили знаходитись на лаві запасних під час матчів Чемпіонату України до розгляду контрольно-дисциплінарного комітету Асоціації".

А наступного дня у клуб надійшов факс щодо триматчевої дискваліфікації Владислава КОРНЄЄВА, котрий отримав червону картку ще 20 вересня у матчі 4-го туру з "Марріоном", хоча тоді він на воротах і не стояв. Щоправда, рішення АМФУ про відсторонення заслуженого майстра спорту "за нецензурні висловлювання на адресу арбітра", як виявляється, винесли ще 15 жовтня. Факс йшов всього два тижні...

В свою чергу, ще в понеділок 27 жовтня адміністрація "Урагану" надіслала листа на адресу АМФУ з проханням розглянути відеозапис матчу 5-го туру "Єнакієвець" - "Ураган" на засіданні Експертної комісії з питань арбітражу щодо якості роботи арбітрів Гори Г.В. та Банаська О.М, а саме на на допущену грубу помилку, яка вплинула на кінцевий результат матчу.

Журналістам надали можливість ознайомитись з цими документами і запропонували на клубному ноутбуці переглянути відео суперечливого моменту гри, який стався на 17-й хвилині за рахунку 2:1 на користь господарів. З коментарів цього інциденту і розпочав брифінг з журналістами головний тренер "Урагану" Сергій Гупаленко...

- Перший раз в житті я бачу таке, коли гол зараховують, а за кілька хвилин з незрозумілих причин його відміняють. Після гри я сказав суддям, що у мене до них одна претензія - якщо вони вважали, що у тому моменті фол був з нашого боку, то потрібно одразу ж його зафіксувати, а не давати свисток, що гол зарахований. Арбітр ФІФА Гора вказав на центр, а потім, порадившись з іншим рефері та інспектором, його відмінив. Як таке може бути? Я в міні-футболі з 1992 року і таке бачу вперше! Як може таке бути, коли арбітр перед початком матчу кличе до себе двох тренерів і говорить: "Я можу помилитися, у разі чого, ви не звертайте уваги…". Навіщо ти тоді взявся обслуговувати матч? Я розумію, що кожен може помилятися, але не треба про це попереджати тренерів! Помилка - це помилка. Прикро, коли помилка дуже груба, і її робить арбітр ФІФА.

- Тоді абсолютно незрозуміло - за що ви разом з Юрієм Костишиним були відсторонені і наскільки саме?
- І мені це аж ніяк не зрозуміти. Не знаю, що написали арбітри у рапорті, можливо, що ми їх били, тягали за руки чи погрожували. Я вважаю, що такі дії рефері абсолютно неправомірні і спрямовані тільки у одну сторону. Інспектор матчу Жовтоног підходить до мене після гри і каже: "Напишіть протест чи скаргу на арбітрів". І в той же час пише до Києва скаргу на обох тренерів, щоб нас відсторонили від матчів! Це мені взагалі незрозуміло. Цікаво, що ми з Юрієм Костишиним дізнались про це тільки лише вчора 28 жовтня.

- Складається враження, що такі дії спрямовані проти "Урагану". Які дії клубу будуть зараз?
- Знаю, що Гора і Банасько не обслуговували матчі 6-го туру чемпіонату України, і подальшу ситуацію прогнозувати не беруся. Є аналоги у футболі, а от у нашому міні-футболі такого прецеденту, як на мене, ще не було. Що казати, коли пройшло більше місяця, а Владислав Корнєєв, доречі, зовсім не остання людина в українському футзалі навіть не знає, скільки матчів дискваліфікації йому дали? А факс приходить заднім числом тільки 29 жовтня - вже після першої пропущеної ним гри! Я розумію, Чемпіонат Світу видався цікавим. Усі вболівали, переживали за нашу збірну, але є робота, якою повинні займатися люди, котрі за це отримують гроші. Гроші від внесків клубів, в тому числі і нашого "Урагану".
Немає питань, відбулось засідання Виконкому чи КДК АМФУ, прийняли якійсь рішення - будьте добрі принаймі поінформувати хоча б телефонним дзвінком, факсом чи оприлюдніть це на сайті Асоціації.

- На вашу думку, які подальші дії Асоціації міні-футболу України?
- Це передбачити дуже важко. Можливо усе кардинально зміниться, а можливо у АМФУ взагалі проігнорують наші скарги. У будь-якому випадку, ми не збираємося так просто з цим миритися і будемо всіляко відстоювати інтереси клубу!

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 1026 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 5.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz