Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 30 » Ураган - Локомотив -2:1
18:16
Ураган - Локомотив -2:1
Локомотив - Ураган -2:1
29 жовтня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Олійник (Київ), Маслов (Біла Церква). Інспектор: Головков (Донецьк).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Ткачук - Кіндратів, Оліщук, Сендецький, Пилипів-к - Сімка, Ярий.
Локомотив: Литвиненко - Мінаєв-к, Д.Сорокін, Зінченко, Клочко - Федорченко, Одєгов, Чернишов, Кісельов - Берлізєв.
Голи: Кулик (2, 38) - Клочко (30).
Попередження: Мінаєв (7).

Матч розпочався зі швидкого голу Кулика. Вже на другій хвилині Едуард з кутового прострілив вздовж ліній воріт, а м'яч по-зрадницьки зрикошетив від ноги Литвиненка і опинився в сітці воріт - 1:0. За кілька хвилин кращий голеадор "Урагану" міг швидко оформити дубль, однак йому не вдалося втілити бодай в один забитий гол кілька виходів сам-на-сам з кіпером "Локомотива", а ще двом ударам трохи забракло влучності. На 4-й хвилині Валенко влучив у хрестовину, після чого гості потроху активізувались і створили кілька небезпечних моментів біля воріт Іжаковського. Перший тайм завершився за мінімальної переваги івано-франківців, і суперники вирішили відкласти питання про переможця надругу двадцятихвилинку.

Одразу після перерви харків'яни на кілька хвилин перехопили ініціативу і спробували нав'язати свою гру, проте господарі були готові до такого розвитку подій і спокійно перелаштувались на гру другим номером, розраховуючи на швидкі контратаки. Надійно в рамці діяв Іжаковський, котрий не один раз відводив загрозу після пострілів Кісельова, Клочка та Федорченка. Далі "Ураган" зумів вирівняти гру, а "Локомотив"... зрівняти рахунок. На екваторі другого тайму Дмитро Сорокін пасом знайшов на лівому фланзі Клочка, котрий свого шансу не втратив, перегравши воротаря точним ударом в дальній кут - 1:1.

Після пропущеного голу "ураганівці" активізувались, мали шанси відзначитись Кулик, Валенеко і Ярий. "Залізничники" відповіли небезпечними пострілами Кісельова і Мінаєва. Далі пішла гра на зустрічних курсах, і стало зрозуміло, що все може вирішити один забитий м'яч. На 38-й хвилині Паршиков віддав ефектну передачу на хід Кулику, і той пробив точнісінько в правий нижній кут воріт - 2:1. Надалі "Локомотив" намагався врятувати гру, до атак став підключатись Литвиненко, але господарі вдало оборонялись, так і не давши супернику можливостей нанести прицільний удар.

Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":

- Гра видалася доволі цікавою, мабуть, вболівальники отримали від неї задоволення. Ми програли, "Ураган" здобув перемогу. Якою б вона не була - це перемога, а "Ураган" зумів її досягти, у цьому їх плюс. У цілому, обидві команди зіграли у цікавий футзал, гра була рівною і йшла до другого забитого голу. Тепер будемо чекати івано-франківців у другому колі в Харкові, де спробуємо взяти реванш.

- Минулого сезону ваша команда, лише дебютувавши у вищійї лізі, двічі перемогла "Ураган" і тут, і в Харкові. Як, на вашу думку, змінилися обидві команди за цей час?
- Всім відомо, що у міжсезоння "Ураган" серйозно оновився більш, ніж на половину, тому це не могло не дати свої результати. Розумна селекція, я гадаю, дозволить цього сезону вам скласти конкуренцію командам, які будуть боротися за високі місця. Щодо "Локомотива", то ми йдемо своїм шляхом. Більшість гравців - вихованці нашої власної школи, і відмовлятися від цього ми не збираємося. Додали вони за рік чи ні - судити вам, тим паче ми відмовилися від досвідчених гравців, які не попадали у наш стиль гри. Йдеться про Сергія Таранчука. Натомість до нас прийшов Віталій Одєгов, котрий, сподіваюся, допоможе молодим розвиватися у правильному напрямі. Тим не менш, ми не збираємося пасти задніх чи змагатися за місце в середині турнірної таблиці. А тому, наше завдання на цей сезон - скласти достойну конкуренцію усім провідним українським клубам. За три роки ми хочемо створити команду, яка буде стабільно боротися за призові місця.

- Після гри ви досить довго спілкувалися з арбітрами матчу. Про що, якщо не секрет?
- Ні, звісно ж не секрет. Я підійшов до них, потиснув руку і подякував за гру. Вони запитали, чи є у мене до них претензії. На що я відповів, що навіть якби вони і були, то я залишу їх при собі. Команда завжди має зіграти так, щоб жоден арбітр її не зміг зупинити. Хоча декілька суперечних моментів сьогодні і було, але таке буває у кожній грі.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- "Локомотив" - дуже добротна команда, яка дійсно може боротися за призові місця. Сьогодні була рівна гра, хоча ми зіграли трішки вайлувато. Знову ж таки, забилии гол і чомусь знизили оберти. Суперник грав у розмірений футзал і, скоріш за все, ми під них підлаштувались. Можливо, "Урагану" не вистачало агресії, а загалом моментів було багато. При рівній грі розклад сил йде такий, кому більше пощастить у певний момент. Як то кажуть - щастить сильнішим. Зараз більше пощастило нам.
У свою чергу хотів би побажати "Локомотиву" удачі та перемог. Я вважаю, що ця команда дуже добротна, якій і справді під силу поборотися за найвищі місця. Хочу зауважити, що зараз у вищій лізі слабких команд взагалі немає. Відповідно, немає прохідних матчів, і майже кожен тур приносить певні несподіванки, а далі в чемпіонаті буде ще цікавіше.

v- Чи ви читали нещодавнє інтерв'ю Федора Пилипіва щодо клубних тренерів? Які ваші думки з цього приводу?
- А що я можу тут коментувати? У нас в країні - свобода слова. Це - його власна думка. Він як знає - так і говорить.

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 913 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz