Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 29 » «Енергія» - «Контингент» - 3:1.
19:11
«Енергія» - «Контингент» - 3:1.
„Енергія” (Львів) – „Контингент” (Житомир) - 3:1
29 жовтня. Львів, Палац спорту „Будівельник” (300 глядачів)
Арбітри:
В. Дараган (Київ), Ю. Зорін (Жовті Води)
„Енергія”: Кардаш – Луців, Легчанов, Федюк, Кузь – Якунін, Овсянніков, Кондратюк, Піддубний – Струк. Тренер: Юрій Кобзар
„Контингент”: Проценко – Киришун, Піхоцький, Литвиновський, Мухін – Романов, Доманський, Морозов, Саківський – Демішев. Тренер: Павло Шалфеєв.
Голи: Кузь (13), Луців (26), Легчанов (31) – Литвиновський (6)
Попередження: Піддубний (25) – Литвиновський (2), Проценко (40)

«Контингент» - не зручний суперник для львівської «Енергії». У минулому чемпіонаті житомирці відібрали у „зелено-білих” два очки у Львові, а домашній матч команда Павла Шалфеєва і взагалі виграла. Та гра, яка відбулася 29-го жовтня у Львові, зламала ці «традиції». Навіть попри те, що впродовж гри львівським футзалістам довелося відіграватися.

Після грубої помилки у захисті, що її припустили „енергетики”, Піхоцький віддав передачу на Литвиновського, який і закотив м’яч у порожні ворота. Господарі поля одразу ж пішли вперед: тричі пробивав Кондратюк, Піддубний з вигідної позиції (з 4-х метрів) спрямував «кулястого» вище воріт. Врешті, зусилля «зелено-білих» принесли плоди на 13-й хвилині. Луців відпасував на Легчанова, той уже спрямував м’яча на Кузя, який і зрівняв рахунок у матчі. Підопічні Кобзаря продовжували атакувати, та моменти свої марнували (пробивали повз ворота, або гравці «Контингенту» приймали удари на себе) .Так завершився перший тайм.

Вийти вперед господарі зуміли лише тоді, коли минула чверть другої половини гри. На 26-й хвилині удар Кузя невдало відбив голкіпер гостей Проценко, «бальон» опинився у Луціва, який з-за меж штрафного майданчику і розстріляв ворота «Контингенту» – 2:1. Третій гол львів’яни забили на 31-й хвилині. Після вводу м’яча у гру Кардашем, Легчанов вийшов сам на сам із голкіпером гостей та спокійно перекинув «кулястого» через Проценка – 3:1.

Матч міг завершитися й з більшим рахунком. На 37-й хвилині Тарас Кузь обіграв одразу двох гравців суперника і вийшов сам на сам із голкіпером житомирців, але не зумів переграти його. За хвилину до завершення гри «Контингент» випустив п’ятого польового гравця (Киришун), та це не допомогло житомирцям відіграти бодай один м’яч.

Юрій Кобзар, головний тренер „Енергії”:

- Радий, що команда перемогла. Добре зіграла наша четвірка на чолі з Луцівом. Зауважу, що суперник був не з легких. У „Контингента” багато кваліфікованих гравців, які мають великий досвід виступів у Вищій лізі, також є і збірники. Тож перемога далася нам нелегко.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=454
Просмотров: 856 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz