Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 22 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "З РОСІЙСЬКИМИ КОМАНДАМИ ЗІГРАЛИ НА РІВНИХ"
17:45
Сергій ГУПАЛЕНКО: "З РОСІЙСЬКИМИ КОМАНДАМИ ЗІГРАЛИ НА РІВНИХ"
Після російського вояжу івано-франківського "Урагану" до Москви баланс зустрічей українських команд з тамтешніми клубами суперліги не покращився. Дві поразки одного з лідерів вищої ліги України у товариських матчах проти ТТГ-ЮГРА (1:2) та рузького "Спартака" (0:2) свідчать про набагато сильніший розвиток міні-футболу в Росії. Своїми враженнями від поїздки до Москви поділився головний тренер "Урагану" Сергій ГУПАЛЕНКО.

- Головна мета нашої поїздки до Росії - зіграти з сильними суперниками, командами хорошого класу, набратися досвіду - для того, щоб в наступних матчах чемпіонату ми набули впевненості. На матчі з ТТГ-ЮГРА і "Спартаком" налаштовувались на всі 100 відсотків, і хоча ми програли, побачили, що ми нічим не гірші, але дався взнаки клас російських команд. Він все таки повище, як і загалом організація справ у їхньому міні-футболі.

Трохи здивував ранній час початку матчів. Якщо гру з ТТГ-ЮГРА ми розпочинали о 10:00 в Клімовську, де готель заходився поруч зі спортзалом, то вже наступного дня у Москві зі "Спартаком" зіграли ще на годину раніше. Можу сказати, що загалом ми на рівних протистояли російським командам, у складі яких грають по декілька бразильців. У першій грі ми пропустили наприкінці першого тайму, після перерви відігралися, коли забив Сендецький, однак в кінцівці матчу матчу Сергій Корідзе забив переможний гол. Зі "Спартаком" показали хорошу гру, мали багато моментів, але забити не зуміли. І знову на останніх хвилинах пропустили два голи.

Приємно було зустрітись і поспілкуватися зі старими друзями, котрі своєю грою зробили ім'я українському футзалу, а зараз виступають за російські клуби. До нас приїздили Сергій Корідзе, Олексій Попов, Олексій Кудлай та Сергій Ситін. З їхніх слів стало зрозуміло, що в Росії абсолютно інше - на порядок вище відношення до справи, набагато більше грошей вкладається в інфраструктуру, у розвиток дитячого міні-футболу, все робиться професійно і злагоджено.

Навіть незважаючи на поразки, вважаю, що такі матчі йдуть користь команді. В майбутньому хотілось би помірятись силами з лідерами російської суперліги. Цікаво було б пограти з "Дінамо-Ямалом", "Спартаком-Щолково", "ВІЗ-Сінарою" та іншими командами.

Після повернення додому івано-франківці одразу приступили до тренувань. Капітан збірної України Федір Пилипів, котрий напередодні також повернувся з бразильського чемпіонату світу, вже приєднався до партнерів по команді. У понеділок "ураганівці" пробігли 6-кілометровий крос, а вчора вже тренувались у залі. Наступний ігровий місяць стане серйозною перевіркою сил для команди. Лише за 15 днів підопічні Сергія Гупаленка проведуть чотири поєдинки національної першості.

Цієї суботи "Ураган" в гостях гратиме з сусідом по турнірній таблиці "Єнакієвцем", а наступної середи прийматиме "Локомотив". Далі на івано-франківців очікує виїзний матч у Броварах з "Планетою-Міст" (2 листопада) і домашня гра з "Кардиналом" (8 листопада). Вже за кілька днів - поєдинок 1/16 фіналу кубка України, а потім дві гостьові гри чемпіонату - з львівськими ТВД (19.11) і "Таймом" (22.11).

Олег ЛАНЯК. Прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 792 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz