Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 21 » 8 місце збірної з футзалу на чемпіонаті світу – не дуже добрий результат, – головний тренер «Тайму»
00:53
8 місце збірної з футзалу на чемпіонаті світу – не дуже добрий результат, – головний тренер «Тайму»
«Виступ збірної України з футзалу на чемпіонаті світу – це дві сторони медалі. З одного боку, якщо брати категорично, то вихід у другий груповий турнір можна вважати позитивним результатом. Але якщо абстрагуватись і брати до уваги саму сутність чемпіонату і наші попередні виступи, то 8 місце – це не дуже добрий результат», – заявив головний тренер львівського футзального «Тайму» Станіслав Гончаренко.

Також головний тренер львівської команди відзначив, що звичайно добре, що збірна України посіла у першому груповому з першого місця вийшли у другий груповий етап, але це був відбірковий етап, адже рахунки 31:2 і 21:0 не повинні бути на чемпіонаті світу.

Загалом цьогорічний чемпіонат світу можна охарактеризувати так, збірна Бразилії і всі інші.

«Загалом в Україні непоганий чемпіонат. Добре, що є люди такі як Кедик, Кіндій, Новиков, які піднімають рівень нашого чемпіонату. І це дозволяє нам входити у вісімку кращих команд світу. Але засмучує те, що з кожним чемпіонатом світу і Європи ми посідаємо місця все нижче і нижче», – додав Станіслав Гончаренко.

«В цілому команда мені сподобалась своїм завзяттям, настроєм. Видно було, що у хлопців горіли очі і було бажання. Але в такому режимі, як на чемпіонаті світу, збірній України дуже важко грати. У нашої команди не було лідера, який є у інших збірних, або яким був Корідзе на минулих першостях світу і Європи. Але зі всіх гравців хотів б виділити воротаря Лисенка. Він відіграв дуже класно, якби не його виступ і не його вміння, то можливо б команда не вийшла у другий груповий турнір», – сказав головний тренер «Тайму».

На рахунок того, чи б готовий Станіслав Гончаренко очолити збірну України, головний тренер львівського «Тайму» відповів, що не можна обговорювати те, чого не може бути в принципі, адже у нас є тренер, який тренує усі збірні України (Генадій Лисенчук, – ЗІК) і поки що ніяких змін не передбачається.


ИСТОЧНИК: http://zik.com.ua/ua/news/2008/10/16/153912

Просмотров: 1017 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz