Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 21 » Збірна України на чемпіонаті світу посіла «своє» місце, – тренер збірної України з футзалу Ковальчик
00:49
Збірна України на чемпіонаті світу посіла «своє» місце, – тренер збірної України з футзалу Ковальчик
«Загалом збірна України на чемпіонаті світу посіла те місце, яке і повинна була. В деяких гравцях тренерський штаб збірної розчарувався. Надіялись, що краще можуть зіграти гравці львівського «Тайму» Макаєв, Чепорнюк і «ТВД» Вахула, Сільченко. Але загалом команда дуже рівно підібрана. Чудово відіграв Дмитро Іванов. У різних іграх, різні гравці робили помилки, але загалом команді поставив би оцінку добре», – у коментарі кореспонденту ЗІКу заявив тренер збірної України з футзалу Роман Ковальчик.

Також тренер збірної України відзначив, що українці продемонстрували гарну комбінаційну гру. Ніхто на чемпіонаті світу не очікував такого від України, і команди Аргентини, Парагваю запросили нас зіграти із ними товариські матчі.

«Почали ми непогано, вийшли у другий груповий турнір. Вважаю, що могли поборотись з італійцями, але гру нам поламали арбітри. Перші три голи, які нам забили, були після грубих помилок арбітрів. Після першого голу ми могли ще витягнути гру, але арбітри вилучили Вахулу, хоча він провів заміну у межах правил, і італійці забили гол, це просто психологічно надламало хлопців. Після матчу ми висловили свої претензії до арбітрів і їх перевели в іншу групу, де вони також із грубими помилками відсудили кілька матчів», – сказав Роман Ковальчик

Роман Ковальчик ще додав, що після чемпіонату світу тренерський штаб збірної замінить гравців на двох позиціях, так що у збірній з’являться нові імена. «Не будемо нікого відчисляти з команди, а просто будемо додавати гравців, щоб була конкуренція», – сказав тренер збірної.

ИСТОЧНИК: http://zik.com.ua/ua/news/2008/10/20/154205

Просмотров: 859 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz