Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 13 » Кубок Галичины у "Урагана"
10:31
Кубок Галичины у "Урагана"
МФК "РІВНЕ" (Рівне) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 2:4 (2:2)

Рівненці - дебютанти класу найсильніших прибули на "Кубок Галичини" до Івано-Франківська автобусом за кілька годин до початку гри. Несподівано для багатьох команда з Рівного не лише відкрила рахунок, але й за шість хвилин подвоїла свою перевагу (дублем вистрілив Сондак). "Урагану" цілком вистачило однієї хвилини наприкінці першого тайму, щоб відновити статус-кво. Спершу відзначився Кіндратів, а за мить і Сендецький не залишив жодних шансів голкіперу, впевнено реалізувавши дабл-пенальті за шостий фол рівненців - 2:2. По перерві Оліщук вивів івано-франківців вперед, а на передостанній хвилині Сімка встановив остаточний рахунок зустрічі, чітко перегравши п'ятого польового рівненської команди - 2:4. Дві поспіль перемоги гарантували "Урагану" місце у недільному фіналі.

МФК РІВНЕ - УРАГАН 2:4 (2:2)
голи: Сондак (12, 18) - Кіндратів (19), Сендецький (19), Оліщук (24), Сімка (39).

"Будівел-ВВ" також приїхав до Івано-Франківська на другий день турніру. Гра з ТВД видалась цікавою і досить впертою. Програючи лише один м'яч (на 9-й хвилині досвідченого Зозулю засмутив Маржановський), дніпропетровці наприкінці зустрічі вдалися до гри з п'ятим польовим, але пробити Мельника так і не зуміли. Натомість Денис на останній хвилині вразив порожні ворота суперника - 0:2. Цей гол зняв усі питання щодо переможця матчу, але хто ж переможе у групі А і гратиме у фіналі - стане відомо у суботу після гри "Тайму" з "Будівелом-ВВ".

БУДІВЕЛ-ВВ - ТВД 0:2 (0:1)
голи: Маржановський (9), Денис (40).

БУДІВЕЛ-ВВ - ТАЙМ - 3:4, МФК РІВНЕ - ЕНЕРГІЯ - 1:6

Перший матч третього ігрового дня турніру вийшов надзвичайно запеклим і багатим на голи. Пам'ятаючи, як напередодні важко далась перемога ТВД, вже й не скажеш, що "Тайм" - явний фаворит цієї дуелі. Дніпропетровці лише у разі перемоги могли фінішувати другими у групі А і мали б нагоду у неділю поборотися за третє місце. На влучні постріли Кольцуна і Москвіна у першому таймі відповіли Засенко та Пічкуров. На 32-й хвилині Павленко втретє вивів "таймівців" вперед (3:2), однак для виходу у фінал підопічним Гончаренка треба було забити бодай ще раз. І вони це зробили, вдало розігравши зайвого гравця: за 45 секунд до сирени Олександр Бондар зробив рахунок 4:2, але і "Будівел" перейшов на гру п'ятим і вже за 9 (!) секунд Сопильняк забив сьомий гол у цьому драматичному матчі, який бато в чому і став вирішальним, бо вивів до фіналу турніру іншу львівську команду - ТВД - за кращої різниці забитих і пропущених м'ячів.

БУДІВЕЛ-ВВ - ТАЙМ - 3:4 (2:2)
голи: Засенко (12), Пічкуров (20), Сопильняк (40) - Кольцун (5), Москвін (16), Павленко (32), О.Бондар (40).

В іншому матчі дня голкіпер МФК "Рівне" зумів протриматись сухим лише дві стартові хвилини, коли лік забитим м'ячам відкрив Кондратюк. Надалі львів'яни "тринькали" момент за моментом, аж поки на 23-й хвилині не "прорвало" Луціва. В середині другого тайму Овсянніков з Кондратюком зняли питання щодо переможця. Згодом обидва тренери вирішили перевірити у справі молодих голкіперів, але і Чемерис в "Ріного", і Пітуля в "Енергії" ще встигли витягнути м'яча з сітки власних воріт, причому гол престижу рівненці зуміли забити за лічені секунди до сирени лише з дабл-пенальті.

МФК РІВНЕ - ЕНЕРГІЯ 1:6 (0:1)
голи: Жак (40) - Кондратюк (2, 32), Луців (23), Овсянніков (31), Піддубний (37), Кузь (38).

Вперше в історії відкритого турніру "Кубок Галичини", котрий до цього традиційно відбувався під час міжсезоння на позаміській базі львівського ТВД у Малечковичах, цьогоріч матчі турніру пройшли в Івано-Франківську під час паузи в чемпіонаті України паралельно з поєдинками чемпіонату Світу в Бразилії. Новй паркет у місцевому коледжі фізвиховання впродовж чоирьох днів мали можливість випробувати усі шість учасників турніру. В завершальний день змагань першими на майданчик вийшли дніпропетровський "Будівел-ВВ" та МФК "Рівне". Основний час матчу за п'яте місце переможця не виявив (4:4), тому командам одразу довелось пробивати післяматчеві пенальті, де влучнішими виявиличь більш досвідченіші гравці з Дніпропетровська - 4:2.

матч за 5 місце
БУДІВЕЛ-ВВ - МФК РІВНЕ - 4:4 (1:2), по пенальті 4:2
голи: Сопильняк (13-автогол, 19, 25), Соломка (36) - Басич (12, 38), Жак (22).
пенальті: + Зозуля, Косенко, Сопильняк, Соломка; + Волох, Басюк, - Жак, Сондак.

Львівське дербі "Тайму" з "Енергією" у поєдинку за третє місце виявило переможця лише на останніх хвилинах. Єдина "одиничка" на таблі після голу Кузя на 8-й хвилині протрималась ще півгодини, аж поки Луців не відзначився "дублем" наприкінці зустрічі. Щоправда, спершу він вразив порожні ворота суперника, а за мить "розписався" у власних. Фінальну крапку цієї гри на передостанній хвилині поставив Якунін, що зі своєї половини вдруге поцілив у порожні ворота "таймівців" - 1:3.

матч за 3 місце
ТАЙМ - ЕНЕРГІЯ - 1:3 (0:1)
голи: Кузь (8), Луців (38, 39-автогол), Якунін (39).

Фінал "Кубку Галичини-2008" виявився по-справжньому бойовим. Незважаючи на те, що у першому таймі у воротах Мельника побувало два м'ячі, по перерві івано-франківці в основному відбивались і одного разу таки пропустили, коли помилкою Оліщука сповна скористався Чеботарьов. В цілому, у фіналі видалась рівна гра двох рівних команд, у якій більше пощастило господарям. Хоча все могло завершитись і по-інакшому, якби Кіндій за 4,19 до фінальної сирени реалізував 10-метровий. У завершальні хвилини блискуче зіграв Іжаковський, завдячуючи якому "ураганівці" і вирвали мінімальну перемогу - 2:1.

фінал
ТВД - УРАГАН - 1:2 (0:2)
Ураган: Корнєєв-к (Іжаковський, 21) - Кіндратів, Сімка, Оліщук, Сендецький - Павлюк, Паршиков, Кулик, Ткачук - Валенко.
ТВД: Мельник - Щурак, Маржановський, Чеботарьов, Цимбаляк - Хавер, Денис, Кордоба, Кіндій-к.
Голи: Чеботарьов (18-автогол, 32) - Валенко (10).
Попередження: Кіндій (33) - Корнєєв (24).

ИСТОЧНИК:www.uragan.if.ua

Просмотров: 906 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz