Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 10 » Турнір "Кубок Галичини-2008". Перший день.
20:06
Турнір "Кубок Галичини-2008". Перший день.
У стартовій грі "Кубка Галичини", що у четвер (9-го жовтня) розпочався в Івано-Франківську, "Енергія" поступилася господарям змагань "Урагану". На відміну від підопічних Кобзаря, франківці свої гольові моменти у грі реалізували - двічі відзначився Валенко. В підсумку - 2:0 на користь "Урагану".

Найбільше нагод забити львів'яни створили у першому таймі. Спершу Кондратюк, Овсянніков та Піддубний виходили на одного захисника. Кондратюк вирішив взяти гру на себе, але пробив повз ворота. Згодом Олександр мав знову забивати, та не зумів витиснути максимуму з виходу віч на віч з голкіпером суперників. "Ураган" відповів уже в другому таймі і одразу результативно. Паршиков, який свого часу виступав у складі "Енергії", віддав гостру передачу на Валенка і той чітким ударом відкрив рахунок у грі - 1:0.

Той же Валенко зафіксував і остаточні цифри на табло. Скориставшись тим, що львів'яни випустили п'ятого польового гравця, Євген забив на останніх хвилинах поєдинку. Додамо, що, у проміжку між двома голами Валенка, небезпечно пробивав Піддубний, та фортуна знову була на стороні господарів - стійка.

Енергія: Кардаш - Кондратюк, Овсянніков, Якунін, Піддубний - Луців, Федюк, Вацяк, Струк - Кузь.
Ураган: Іжаковський - Паршиков, Валенко, Кулик, Ткачук - Павлюк - Кіндратів, Сімка, Оліщук, Мартиненко - Сендецький.
Голи: Валенко (28, 38).
Попередження: Павлюк (22). Вилучення: Якунін (33).

Юрій КОБЗАР (головний тренер "Енергії"):
- Цю гру ми проводили одразу після зборів, тож не всі гравці були в оптимальних кондиціях. Після травм грали Кондратюк, Якунін, Луців. Через ушкодження ноги взагалі на майданчик не вийшов Радько. Хоча цей турнір ми розглядаємо, в першу чергу, як підготовчий етап до чемпіонату, програвати однаково неприємно. Спробуємо реабілітуватися у наступному поєдинку.
Також хочу відзначити низький рівень суддівства. Серйозні команди мають обслуговувати такі ж серйозні арбітри. Вже як організовувати турнір, то зважати на всі нюанси. Мене, наприклад, нервує, коли рефері судить матч з усмішкою.

www.energia.lviv.ua

У іншому матчі першого ігрового дня зійшлися львівські команди - "Тайм" і ТВД. Якщо відсутність збірників Іваняка та Макаєва не вплинула на гру підопічних Гончаренка, то у складі ТВД явно відчувалась нестача лідерів Рогачова, Сільченка, Вахули, а також головного тренера Ковальчика. Тим паче, програючи супернику два мячі, "теведисти" знайшли сили зрівняти рахунок. Загалом матч завершився закономірною нічиєю 2:2.

"ТАЙМ" - ТВД - 2:2 (0:0)
Голи: Павленко (22), Кудінов (33) - Чеботарьов (34, з десятиметрового), Хавер (37).
Попередження: Кольцун (24), Кудінов (24) - Денис (32).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 869 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz