Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Октябрь » 8 » Юрій Кобзар: Легчанов і Чепорнюк – кращі гравці збірної України
22:12
Юрій Кобзар: Легчанов і Чепорнюк – кращі гравці збірної України
На що реально може розраховувати збірна Україна на чемпіонаті світу з футзалу? Як себе показує на турнірі гравець «Енергії» Валерій Легчанов? Чи найсильніші футзалісти України поїхали до Бразилії?

Про ці та інші аспекти чемпіонату світу, що зараз триває у Бразилії, розмірковуємо з одним з найавторитетніших спеціалістів «малого» футболу в Україні – головним тренером «Енергії» Юрієм Кобзарем.

- Наразі виступи збірної України можу назвати успішними, - оцінює гру «синьо-жовтих» Кобзар. – Подобається мені те, що колектив будує тактику гри залежно від суперника.

- Тож, на що можуть розраховувати підопічні Лисенчука?

- Тут багато залежатиме від місця, яке займуть українці у своїй групі на стартовому етапі. Якщо посядуть першу позицію, то далі, вважаю, зможуть позмагатися навіть й за медалі, якщо друге, то на успішний результат (наприклад, на місце у чільній четвірці) сподіватися буде важко. Та, гадаю, наші хлопці в останньому турі мають перемагати Китай з прийнятною різницею та виходити з групи з першого місця.

- Як думаєте, те , що у складі збірної України лише один гравець з досвідом виступів на чемпіонатах світу (Пилипів), негативно не вплине на подальші результати?

- Не думаю, адже у складі багато виконавців, які мають досвід виступів на чемпіонаті Європи. Це важливо. Та й то же Пилипів наразі, як на мене, один з гірших у збірній (гальмує гру, помиляється), а команда все одно досягає успішних результатів.

- Кого тоді можете назвати кращими гравцями збірної?

- Чепорнюка і Легчанова. Звісно ж, особливо приємно за Валерія. Його головний козир дисциплінованість – він чітко виконує установки на гру. Дуже сподіваюся, що сил у Легчанова вистачить на усі матчі збірної.

- А ще хтось з «енергетиків» міг би допомогти збірній Україні?

- Це не мені вирішувати (у збірної є тренер), але, думаю, ще троє-четверо гравців «Енергії» не завадили б «синьо-жовтій» команді.

- Тобто, на вашу думку, до складу збірної України потрапили не усі найсильніші гравці країни?

- Так. Якщо чесно, то такого рівня (за складом) на чемпіонат світу можна було б десь дві збірних України. Не знаю, чому запрошують не усіх найсильніших футзалістів України. Це вже питання до головного тренера збірної.

- А яка команда взагалі, на вашу думку, фаворит чемпіонату світу? Бразилія?

- Я б не був таким категоричним. Так, бразильці грають дома, але ж є ще команда Іспанії – чемпіон Європи, між іншим. Та Італію з Росією не варто забувати – ці збірні ще не показали усе, на що здатні.

- Поки «Енергія» на зборах у Трускавці, мабуть, є можливість переглядати матчі чемпіонату світу усією командою?

- Так, дивимося ігри між тренуваннями. Це корисно, особливо для гравців. Ви ж бачите як дисципліновано на ЧС діють команди – такий досвід потрібно переймати.

- Як взагалі проходить збір в Трускавці?

- Щодня проводимо по три тренування. Два в залі, одне в лісі (здебільшого бігові вправи). Чергуємо фізичні навантаження із тактико-технічними вправами. Словом, комплексно готуємося. 9-го жовтня у Івано-Франківську стартуємо у «Кубку Галичини». На цьому турнірі у нас головні завдання пов’язані також із підготовкою до чемпіонату України, хоча, якщо говорити про результати, нижче свого рівня постараємося не опускатися.

ИСТОЧНИК:
http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=416
Просмотров: 886 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz