Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 27 » НОВИЙ "УРАГАН": ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ
00:36
НОВИЙ "УРАГАН": ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ
НФК "Ураган" вперше за часів виступів у вищоліговому дивізіоні очолює турнірну таблицю впродовж трьох турів поспіль, якими розпочався новий чемпіонат 2008-09. Щоправда свій наступний поєдинок івано-франківці проведуть тільки за місяць (25 жовтня). Така велика перерва у першості пов'язана з участю національної збірної України у чемпіонаті світу в Бразилії. Тож, маємо час поділитися першими враженнями від старту "ураганівців" у новому сезоні...

Воротарі
За безпеку "ураганівських" воріт переживати особливо не потрібно, адже на їх варті стоять Владислав Корнєєв та Олег Іжаковський - мабуть найкращий воротарський тандем вищолігового чемпіонату. В першій грі у "рамці" відмінно стояв Корнєєв, у двох наступних - Іжаковський, який, до речі, за підсумками попереднього сезону пропустив найменше голів серед голкіперів ліги. Тож на останньому рубежі "Урагану" все гаразд.

Голи
Десять голів у трьох матчах - відмінний показник, враховуючи, що минулого сезону чи не найбільшою проблемою "Урагану" була саме результативність. По два голи вже встигли записати на свій рахунок Сімка, Паршиков та Кулик, по одному - Кіндратів, Валенко та Оліщук. Немає жодних сумнівів, що цей список буде продовженно, адже практично кожен з "ураганівців" може і вміє забивати.

Конкуренція
Підсилення у вигляді п'яти новачків автоматично повело за собою конкуренцію за місце у складі. За задумом головного тренера усі гравці були поділені на дві шістки. У одній - Ярий, Сімка, Кіндратів, Сендецький, Мартиненко і Пилипів, у другій - Оліщук, Паршиков, Ткачук, Павлюк, Кулик та Валенко. Перед кожним поєдинком Сергій Гупаленко визначає по одному гравцеві з кожної шістки, які, на його думку, не відповідають готовності до певного матчу, а тому не потрапляють у заявку. Скажімо, перший поєдинок пропускали Оліщук та Мартиненко, другій - Сендецький та Павлюк, третій - Кіндратів та Ткачук. Чи вгадав наставник із такими ротаціями на кожну гру? Не факт. Для прикладу - остання гра. Після травми Ярого та блідої гри Сендецького у другій шістці дуже не вистачало Кіндратіва, відповідно у першому секстеті - Ткачука, гольове чуття та вміння поборотися біля воріт суперників дуже не вистачало на останніх хвилинах гри проти "Марріону"…

Лідер
В перших двох матчах "Урагану" не було явно вираженого лідера. Натомість побачили командну гру, завдяки якій івано-франківські футзалісти і змогли вийти в поточні лідери чемпіонату. А от у третій грі проти "Марріона" нарешті "розкрився" Федір Пилипів. Саме він, як справжній лідер, вів колег вперед, незважаючи ні на програшний рахунок, ні на "глухий" захист суперників у другому таймі. До речі, другу половину тієї гри Федір провів майже без замін. Шкода що його вміння, швидкості та досвіду не вистачило для перемоги команди.

Майданчик
Не можна не відзначити і нове суперсучасне паркетне покриття домашньої арени, не без допомоги якого "Ураган" так добре стартував у нинішньому чемпіонаті. З'явилася швидкість та мобільність - два компоненти гри, яких дуже не вистачало на старому резиновому покритті. Та й взагалі манеж Коледжу фізвиховання зусиллями керівництва НФК "Ураган" перетворюється на справжню "мекку" франківського спорту.

Андрій МЕНІВ, газета "Галицький кореспондент".

ИСТОЧНИК: www,uragan.if.ua
Просмотров: 871 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz